Vélemények

 

Energetikai tisztítás utáni visszajelzés. Nem szoktam megmondani mikor csinálom a tisztítást (távolból), így nem befolyásolja az illetőt a tapasztalásban.

„Szóval abból gondolom, hogy már letisztítottál, hogy én ma egész nap óriási energiával takarítottam (úgy, mint még soha), főztem, mostam – szerintem te is takarítottál nálunk. 🙂 Továbbá a férjem kertészkedik 2 napja!! (egyáltalán nem szokott). Vágja a tujákat, szó nélkül csinálja. Illetve a fiam tanul, fut, főz és vigyorog!! Szóval pozitív energiák járnak errefelé. Ugye a te kezed is benne van?  🙂 „

KÜLÖNLEGES ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ JÓNI MASSZÁZS UTÁN

Sokat gondolkodtam, megosszam-e ezt a levelet, végülis itt van.

Azzal kezdem, hogy ez az első ilyen történet.

Az illető hölgy magas szellemi szinten van, maga is segítőként tevékenykedik. Ez nem az átlagember szintje és tapasztalása.

Ha számodra a vágyad felkorbácsolása a cél, nem kell attól tartanod, hogy alább leírtak lesz az eredménye a jóni masszázsodnak. Kb. 5 év alatt, ez volt az egyetlen ilyen „utóhatás”.

Nem az orgazmus volt a cél, sokkal inkább törekedtem arra, hogy a medencéből a szexuális energiát minél feljebb vigyem. Ezt ő érezte is, és megemlítette a végén, anélkül, hogy tudta volna (pl. a harmadik szem csakra fölé tettem a kezemet, amit csak utólag mondtam el).

Fontos tudni: a hölgy örül az eredménynek!!!

Íme a levele:

„Drága Anikó!

Mostanra összeállt bennem kicsit jobban, mit hozott nekem a jóni masszázs- bár minél inkább rálátok, annál inkább érzem, hogy ez csak az eleje ennek a szintnek, még bőven hoz majd újabb és újabb dolgokat…

Szóval az a hatalmas erejű egységérzés hetekig bennem volt, igazából nagyon felerősítette az emberi szempontrendszerből való kiszakadásomat, a mátrixtól való eltávolodásomat, ami tavaly augusztustól már nagyon erőteljes amúgy is bennem (akkor érkeztem meg a biztonság és bizalom állapotába, ahol nincs félelem, aggodalom… végére jutottam a földi feladataimnak- azóta inkább az Új Energia átalakítása amit érzek dolgozni magamon, vagyis a multidimenziós működés beindulása…)

Azt gondoltam a masszázs előtt, hogy jobban megnyitja majd bennem az érzékiséget, és segít picit megnyílni újra a földi, érzéki dolgok fele – ami amúgy sem volt elfojtva bennem, de azt éreztem, lehet benne szintet lépni, egyedül és párkapcsolatilag is azért… – ehhez képest azóta végül is semennyire nem kívánom a szexet, és még inkább kevésbé tudok azonosulni az emberi vágyakkal.

Lebegek egy teljesen nyugodt térben, nincs vágyam semmire, de nem depressziósan, letargikusan, hanem tök elégedetten…

Persze rámeditáltam, sőt mással együtt is, hogy mi ez az érzés azóta, mintha egy köpeny lenne rajtam, ami mint egy burok elhatárol a földi dolgoktól… azt láttam meg, és két látó barátnőm is megerősítette, hogy a szexualitásnak egy következő, új energiához kapcsolódó szintje töltődött be, ami még nincs igazán működésben a Földön, csak most érkezik, nyílik, aztán ahogy egyre többen működtetik majd, kiterjed fokozatosan… még nem látok rá teljesen, azt érzem, hogy a férjemnek is be fog ez a minőség töltődni most (ő is tudatos, ő is kilépett mar a karmáiból es megérkezett a bizalomba), és akkor együtt elkezdjük kibontani, megismerni…

A királynői es a királyi, legmagasabb női es férfi minőség mozog nagyon erősen ebben az új szexuális energiában (ahogy mostanság amúgy is a Földön).

De úgy érzem, amúgy, ez nem csak párban működik majd, hisz az isteni szintnek való önátadás, egyesülés fontos alkotóeleme; az orgazmus, testiség pedig kevésbé…

Konkrétabbakat majd később tudok meg, ha már jobban megtapasztaltam…

Mindenesetre az is összeállt bennem, hogy Veszprém sem véletlen volt, a masszázs közben bevillantak olyan képek, hogy a királynők városa, a sziklás városközpont, mint egy megkeményedett jóni, női energiát fel kell puhítani, el kell kezdenie áramolnia, hogy a valódi forrás, a valódi női energia elkezdjen áramolni es a valódi harmónia létrejöjjön. .. akkor még nem tudtam elhelyezni ezt, mostanra összeállt, hogy a kollektívban és egyénileg bennem is ez a szint nyílt meg, és folyamatosan erősödik…

Hát, ezek álltak egyelőre össze bennem…

Köszönöm a hozzájárulásodat, támogatásodat, nagyon különleges élmény volt, és köszönöm, hogy végig biztonságban, fesztelenül érezhettem magam Veled

Ölellek szeretettel!”

 

  LINGAM MASSZÁZS UTÁNI VÉLEMÉNY (ajándékba kapta)

 Az illető meglehetősen szkeptikusan állt a belső test orgazmushoz, elképzelése sem volt róla milyen lehet. Azért volt „csupán” 3 szívcsakra orgazmusa, mert ennyiszer törekedtem rá.

„Régóta érdeklődtem a tantrikus gyakorlatok, köztük a masszázs iránt, de soha nem tudtam, kihez fordulhatnék bizalommal. Anikót egy barátom ajánlására kerestem meg. Nagy adag kíváncsisággal és a masszázs intim volta miatt azért feszültséggel telve érkeztem. Saját magammal kapcsolatban is kétségeim voltak; nem igazán hittem, hogy képes lehetek belső orgazmust elérni.
A masszázs azonban olyan katartikus élménnyel ajándékozott meg, mely minden elképzelésemet felülmúlta. Hihetetlen és megmagyarázhatatlan érzés volt elsőre azt az óriási energiát a testemben áramlani érezni, és a közben feltoluló érzelmeket átélni. Egy ablak nyílt meg előttem, hogy a szexuális- és életenergiáimat mennyire másként is használhatom.
A masszázs végén átéltek pedig a legerősebb valaha általam megélt szeretet és kötődés érzéséhez voltak foghatóak, mintha egy oxitocin injekciót kaptam volna. Ez a mai napig megmagyarázhatatlan érzés számomra, ami már-már misztikus élménnyé tette a masszázst.
Nagyon köszönöm, hogy részem lehetett ebben az élményben!”

  Segítő szakmában dolgozó hölgy érkezett jóni masszázsra. Kapcsolatából eltűnt a szex (is), elkeseríti molett alkata. Csodaszép belső test orgazmust élt át a végén. Íme, a visszajelzése:

„Figyelem a testemet és tegnap a masszázs óta nyugalom van benne. Évek óta nem éreztem ezt, ilyen formában. Jól van és én is jól vagyok vele, benne. Egyszerűen kerek és nem csak formailag. 

Ajánlásra érkeztem, amikor végre valahogy minden összeállt. A bátorságom leginkább. Idő kellett hozzá, hogy megérkezzek oda, hogy ez teljesen rendben van. Ha erre van szükségem, erre van szüksége a testemnek, akkor megtehetem. Érte, magamért.

Elméletben teljesen tisztában voltam vele, hogy mi fog történni. A telefonban és személyesen is megbeszéltük a fontos részleteket. Anikó biztonságot adó közvetlensége és figyelmessége megnyugtató, és gyorsan természetessé teszi a helyzetet. Egyszerűen minden rendben van.

A masszázs során érdekes élményekben volt részem. Olyan tisztelettel, finomsággal, érzékenységgel történt, amelyben teljes bizonyossággal éltem meg, hogy a testem gyönyörű és tökéletes. Egy csodás hangszer, amelyen egyszerűen csak tudni kell játszani. 

Olyan érzésem volt, mintha minden mozdulata leradírozta volna a korábbi tiszteletlen, érzéketlen, önző és kapcsolódás nélküli érintéseket. Mintha ezen rétegek alól szabadultam volna fel. 

A testem automatikusan nyílt meg a masszázsnak. A maga ütemében. Én pedig csak hagytam, hogy ő vezessen. Végre, először életemben megélhettem, hogy valóban a testem vezet és engedhetem, mert nem kell résen lennem. Mert itt figyelnek rá, figyelnek rám.

Engem is meglepett a végén a légzőgyakorlat hatása. Azóta többször is megcsináltam itthon. 

Köszönöm az élményeket. A beszélgetéstől a masszázsig. Jelentkezem!”

A FELESÉG JÓVÁHAGYÁSÁVAL modellen gyakorolta a férj a jóni masszázst, és később írt nekem:

„Ígértem, hogy beszámolok az eredményről.. 🙂

A masszázs hatása elsöprő… 🙂
Az eltelt egy hónap alatt többször is sikerült elvégeznem.. már oda jutottunk, hogy heti fix időpontot kapott az életünkben.
A feleségemnek nagyon bejön.. és én is élvezem, hogy olyat tudok neki nyújtani, amit eddig nem kapott meg.
A kb. 1,5 óra odaadó törődés teljesen levette a lábáról.. nagyon jól fogadja.. minden esetben eljut a teljes orgazmusig a végére.
A masszázs egyes elemeit bevettem a mindennapi szeretkezésünkbe is.
A feleségem teljesen más.. csillogóbb szemmel néz azóta rám.. 🙂
Kicsit adósnak érzi magát… és már többször is említette hogy meg kellene tanulnia a lingam masszázst.. 🙂 🙂
Nagyon köszönöm, hogy megtanítottad ezt nekem, nagyon sokat segítettél ezzel a magasabb szintű megéléséhez a párkapcsolatomnak.
Kívánok Neked további sok sikert!
Köszönöm ! „ 

 

A SOK KEDVENC VENDÉGEM KÖZÜL AZ EGYIK HÖLGY ÍRTA JÓNI MASSZÁZS UTÁN:
„Nagyon hálás vagyok neked.
Mióta a jóni masszázs után igazi FÉRFIval szeretkeztem, hatalmasakat változott az eddig is jól működő szexuális életem.
A melleim régóta alig reagáltak az érintésre, mostanra újra éledtek, minden érintést imádnak.
Egyik este érintés nélkül is hatalmas testorgazmusban volt részem, elkezdtem számolni, és nézni az időt, 6 perc volt és 216 apró áramütésszerű fantasztikus érzés.
Köszönöm, hogy hozzájárultál ehhez a csodás fejlődéshez!

 

„Kedves Anikó!
Sokadik alkalomra sikerült ezt a levelet megírnom. A szavak emberének tartom magam , de most nehezen tudtam megfogalmazni, szavakkal kifejezni azt az élményt, amiben tegnap részünk volt. Sokat olvastunk a lingam, jóni masszázsról, de az átélt élmény messze felülmúlta várakozásunkat. Ehhez hozzájárult végtelen türelmed, figyelmességed, kedvességed.
14 éve alkotunk párt a férjemmel, szexuális életünk tökéletes, a férjem figyelmes, odaadó, számára nagyon fontos, hogy nekem örömet okozzon.
Én szerencsésnek mondhatom magam, hisz csikló és hüvelyi orgazmusra, multi orgazmusra is képes vagyok. Azért mentünk hozzád, hogy még magasabb szintre emeljük szexuális életünket.
Amit nálad átéltünk, arra tényleg nincsenek szavak. Nemcsak a masszázst kaptuk Tőled, hanem betekintést nyerhettünk a tantrikus életvitel rejtelmeibe, sajátosságaiba. Ezzel megváltoztattad a mindennapjainkat és a gondolkodásmódunkat, a hétköznapokhoz való hozzáállásunkat.
Örökké hálásak leszünk Neked ezért.”
„Anikó, kiegészíteném picit tegnapi levelem. Fantasztikus és mélyen megindító volt látni a férjem, ahogy reagált az érintésre, ahogy átadta magát a masszázs által nyújtott élménynek, ahogy engedte és átélte az energiák áramlását, aztán a végkifejlet, a felszabadító sírás, mindez mélyen beleégett a tudatomba. Micsoda hatalma van az érintésnek!
Aztán én következtem. Nagyon érzékenyen reagálok az érintésre, ez most sem volt másképp. De mégis más volt. Ahogy oldotta bennem a gátlásaimat és át tudtam adni magam az érintés hatalmának, leírhatatlan érzés volt.
Fantasztikus volt ezt az élményt átélni a férjemmel együtt.
Aztán ami este következett otthon, az, hogy alkalmaztuk a nálad tanultakat, amit kiváltott belőlem, erre nincsenek szavak.
Átélni a felszabadító sírás érzését, az valami nagyon különleges élmény. Átadod magad az érintésnek, csak önmagad vagy, megéled a jelent és egyszer csak rád tör az önkéntelen sírás, ami felszabadító, és csak sírsz, nem vagy ura, majd a lelki nyugalom, a szabadság érzése, ezt mindenkinek át kellene élnie.
A hatása alatt vagyok még mindig, feldolgozás alatt van nemcsak az otthoni, hanem a nálad átélt élmény is.
Ezt minden párnak kötelezően előírnám!
Megváltoztattad a mindennapjainkat!
Hálásan köszönjük még egyszer! „

Jóni masszázs utáni visszajelzés

 2023. május

“Nehéz szavakkal leírni azt az élményt és megtapasztalást amiben részem volt nálad.

Rengeteget adtál számomra azáltal amilyen személyiség vagy és ahogy végig jelen voltál velem a folyamatomban.

Köszönöm azt az elfogadó, tiszta, őszinte teret, amelyben valódi önmagam lehettem.

Az a megtartás és határtartás amivel kísértél végig, példaértékű volt számomra. Azt gondolom ezt csak így lehet és szabadna csinálnia mindenkinek, ahogy Te tetted.

Nálad valóban azt tapasztalhattam és élhettem meg, amiért szerintem ez az egész módszer van és létezik, azt a szintjét, lényegét és azt az energetikai megtapasztalást. Felbecsülhetetlen érték.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy hozzád vezetett és tiszta szívből merlek ajánlani mindenkinek.

Remélem egyre többen lesznek az ilyen tiszta energiával dolgozók. 

Hálás köszönetem mindenért 

A hölgyet háromszor sikerült a sírásból „visszahoznom” masszázs közben, és a végére felszabadult…

„Nehéz szavakba önteni, ami történt, Az érzéseknek oly színes és árnyalt a skálája. A társam vitt el hozzád jóni masszázsra. Már útközben feléd azon gondolkodtunk mindketten, talán ezt ki kéne hagynunk. Nem nekünk való ez ötven x évesen, pár éves közös múltunkkal. De győzött a kíváncsiság és egy ígéret: te vársz, ránk készültél, nem hagyhatunk cserben.
A nyugodt, harmonikus légkör, ami fogadott, a te lelked varázsa, kivetülése. Egy elvarázsolt sziget, ami önmagában testet-lelket tápláló. A hangod bája, a szavaid kecsessége oly nyugtató volt, hogy alig vártam a masszázst.
Igaz, nem gyönyörre készültem, inkább blokk oldásra, a beszélgetésünk alapján. Így lett.
Az érintéseid által törtek fel bennem a jó érzések és kellemetlen emlékek lenyomatai. Volt öröm, voltak záporozó könnyek. Mintha hullámvasutazni hívtál volna meg. Mindezt a folyamatot csodásan kísérte és támogatta a társam, akinek szintén hálával tartozom. 
Még mindig csodálom a testem, hogy mennyi érzést rejteget minden kis zugában. Csodálom a tudásod, amivel mindezt fel tudtad tárni nekem. Várom a következő alkalmat, hogy oldódjanak a blokkok és eljuthassak a tiszta szeretet megéléséhez.”

 Férfi élménybeszámolója lingam masszázs modellkedés után

„Egy nagyon-nagyon kedves barátnőm kért meg arra, hogy menjek el vele “modellnek” Anikóhoz, hogy rajtam gyakorolhassák ennek a fortélyait.
Kedves férfibarátom! Ha az jutna eszedbe, hogy “hö-hö de jó lesz ez! Négykezes happyending, két csajjal” akkor ezt gyorsan felejtsd el!
Igen, valóban meztelen leszel és valóban négy kéz érint majd téged mindeneden, de az élmény semmihez sem fogható! Messze-messze túlmegy minden elképzelésen!
Anikó végtelenül kedves és a személyes kisugárzásával szinte azonnal oldott légkört tud teremteni mindenki számára, aki jelen van. Fel sem tűnt számomra, hogy meztelen vagyok. Átadtam magamat nekik, hagytam, hogy tegyenek velem bármit és ez egyáltalán nem esett nehezemre.
Na, de a lényeg! Mielőtt elmentem Anikóhoz, tudtam, hogy a lingam masszázs lényege abban rejlik, hogy ne történjen meg az ejakuláció. Tudtam, hogy valószínűleg a végletekig fel leszek izgatva, de aztán mégsem lesz hagyományos értelemben vett orgazmusom, hanem a női kezek majd eloszlatják és szétviszik ennek az elképesztő energiának minden rezgését a testemben. Tudtam, de elképzelni mégsem voltam képes, hogy mindez valóban megtörténhet.
Olyan élményben volt részem, amilyenhez foghatót még sosem éltem át előtte. A szexuális izgalom átlényegült spirituális élménnyé.
Emlékeim szerint nagyjából 5-6 alkalommal jártam az orgazmus közvetlen közelében, aminek a határán Anikó minden esetben szétoszlatta az energiát. Szinte önkívületi állapotban éreztem magam, már fogalmam sem volt arról, hogy éppen kinek a keze ér hozzám és hol, de igazándiból nem is volt ez fontos. Arra emlékszem, hogy nagyon nagyon vágytam arra, hogy orgazmusom legyen végre.
A felfokozott állapotot a végsőkig hajtva végül az Anikó által előre megtanított légzőgyakorlatot csináltam meg.     
 
Anikó annyit mondott, hogy – Most csak figyelj a testedre! Figyeltem, de nem történt semmi. Két másodpercig….       
Ami utána történt az viszont leírhatatlan!
Beindult a testem, az energia szétáradt bennem. Életem addigi összes orgazmusa egyesítve sem ér a közelébe annak az élménynek amit átéltem. A testem minden porcikája remegett és az egész testem egy egybefüggő erogén zónává változott hirtelen. Hosszú, nagyjából tíz perces semmihez sem fogható, szűnni nem akaró extázist éltem át.
Leírni tényleg nem lehet! Ki kell próbálni és át kell élni!
Férfitársaim! Ha a párotok nyitott erre, akkor irány Anikóhoz! Ha nem nyitott, akkor nyissátok meg őt erre! És utána irány Anikóhoz!
Mindezt azért írtam le, mert hálás vagyok a sorsnak amiatt, hogy megismerhettem Anikót és olyan élményt élhettem át amilyenhez foghatót sem a partnerem sem én nem éltünk még át előtte!!”

30-as éveiben járó pár, a férj írt nekem

Fiatal koruk óta együtt vannak. Imádnivaló, hogy ő gondolkodik azon, ezt hogy lehetne reklámozni. De köszönöm!

Egyszerűen vigyétek a jó híremet!
„Szia Anikó!
Azért fordulok hozzád, mert nem tudok szó nélkül elmenni az általam észlelt dolgok mellett.
Tavaly nyár óta, miután általad megtapasztaltuk a tantra masszázst jóni és lingammal kiegészítve, többször szoktuk ezt itthon is ” gyakorolni” a feleségemmel, ami nagyon szuper szokott lenni😄.
Baráti társaságban is meséltünk róla, hogy nálad jártunk, milyen volt, hogy volt, stb..
Az a ledöbbentő számomra, hogy a legtöbben azt sem tudják mit jelentenek a szavak: tantra – jóni – lingam. Baráti társaságunkból kb. 20-ból 1 ember hallotta már ezeket a szavakat, de ő sem tudta mit jelent🤦‍♂️ Sőt, valaki kinevetett: „mi ez a f@szság?”
Én ezen annyira ledöbbenek, főleg párkapcsolatban élőknél, hogy végülis azt sem tudják „mi a jó”
Azon gondolkodtam, hogyan lehetne népszerűsíteni, reklámozni a tantra masszázst, a jóni és a lingam masszázst.
Könyörgöm, mindenki próbálja ki legalább egyszer!”

Nőiség masszázsról írt a hölgy

„Nagyon köszönöm az élményt. Nem tudtam, mire számítsak, de abban biztos voltam, hogy el kell jönnöm hozzád. Hálás vagyok, hogy meghallgattál, hogy érezted, tudtad mire van szükségem. Őszintén mondom, nem emlékszem, mikor érintettek meg ilyen mély szeretettel feltételek és elvárások nélkül. És igen, az utolsó pillanatig nem értettem, miért mondtad, hogy kicsordulhatnak a könnyek. Pedig megtörtént és milyen jó, hogy így alakult.  Egy biztos, jövök még Hozzád.” 

Tavaly járt nálam egy pár, azóta összeházasodtak! Hurrá!

2022. augusztus 
„Először is szeretném ezúton is megköszönni azt az elképesztő törődést, figyelmet és profizmust amit én és férjem Tőled kaptunk.
Tavaly jártunk nálad ( akkor még jegyesekként) jóni és lingam masszázson.
Nem tudom emlékszel-e, de az egyik legnagyobb gond az volt, hogy nekem még soha nem volt orgazmusom, és elképesztően sok gátlás volt bennem a nőiességemet illetően. /naná, hogy emlékszem mindenre 🙂 /
Aznap amikor elmentünk hozzád, otthon el is kezdtünk lelkesen gyakorolni, és én átéltem életemben először milyen is az orgazmus.
HÁLA ÉRTE! 🙂
Azóta rengeteg minden változott, fejlődött szexuális életünkben, és arra gondoltunk, hogy szeretnénk egy újabb szintre emelni ezt az élményt. „

Közel 20 éve együtt élő pár, akik amúgy még csak a 30-as éveikben vannak 🙂, és a férj írt nekem.

2022. július 
„Csak azért írok, hogy még egyszer megköszönjük a tegnapi csodálatos páros masszázst, nehéz szavakba önteni.
Őszintén szólva mindeddig nem hittünk az e fajta „spirituális” dolgokban, egészen a tegnapi napig.
Úgy érzem átértékelődött bennem is néhány dolog, már nem a munka a legfontosabb számomra.
Közelebb tudtam kerülni lélekben és testben is ahhoz az emberhez, akit nagyon szeretek, a feleségemhez!
Megfogadtuk a tanácsodat, hazajöttünk összebújtunk, folytattam az általad mutatott jónit előjátékként (itthon sikerült azonnal😀) régen volt már ilyen fantasztikus a szeretkezés mint tegnap!!
Még egyszer nagyon hálásak vagyunk és elégedettek, találkozni fogunk még néhány masszázs fajtát majd kipróbálnánk! „

Arany Ágnes véleménye, aki a nevét is vállalta

2022. július 
„Tegnap egy új dimenzió nyílt meg előttem Anikó lingam masszázs oktatásán. A konkrét mozdulatokon túl a férfi-női energiák áramlása, az örömszerzés élménye, a tanulható tudatosság és kontroll megtapasztalása messze felülmúlta a várakozásaimat. Anikó végtelen türelemmel, empátiával és alázattal, valamint komoly szakmai tudással adja át ezt a varázslatot. Hálás köszönetem neki és a modell fiatalembernek egyaránt. Kívánom, hogy még sok-sok vendég élje át ezt a csodát és legyen boldogabb a Világ! „

4 barátnő egymáson gyakorolta a tantrikus testmasszázst, némi meglepetéssel megspékelve.

Erről írt egyikőjük.
2022. május 
„Anikóból áradó lelkesedés és hit fogadott minket, majd az oktatás után ezzel kapcsolatban a megértés a személyes tapasztalat alapján hozzánk is megérkezhetett.
Nagyon mély és szép tapasztalat volt az egész! Bárcsak minden nő és férfinek része lehetne – találkozhatna ezzel a finomsággal, lágysággal.
El sem tudom képzelni ha valakit ezen az úton közelítenek, ne tudna ellazulni, oldódni, feltöltődni.
Köszönöm az odaadó hozzáállásodat is!”

40-es házaspár, páros lingam – jóni masszázs után

2021. november 
A férj írt a testében szétterjedő, magömlés NÉLKÜLI orgazmusról, és a lelki tisztulásról, amihez a sírás volt a segítség.
„Egy ideje próbálunk többet foglalkozni a szexuális életünkkel. Minden rendben van, és szeretném, ha ez így is maradna, nem tűnne el a hétköznapok szürkeségében. Ezért mentünk Hozzád is.
Én teljesen mást kaptam, amire számítottam. Ez az egész valahogy nem is szex… Amikor masszíroztál teljesen ellazultam,
Én voltam ott csupaszon, szinte kikapcsolt elmével. A testem szinte teljesen elernyedt.
Néha be-be villant, hogy hogy lesz ebből „csúcs” -katarzis, de már tudom, hogy a folyamat igen fontos része volt.
Mikor az „izgató” részhez értünk, a sztereotip gondolat is jött, hogy jaj nem áll fel, pedig biztos kellene. De folyamatosan éreztem azt a bizalmi – nyugodt légkört, és el tudtam engedni ezeket a gondolatokat.
Többször hullámzóan de szinte teljesen eljutottam a csúcsra (azt hiszem mosolyogtam is). Ez amolyan „klasszikusan” fantasztikus élmény volt.
És a végén a tanult gyakorlat:
A mélyre vett levegőknél már éreztem hogy gyűlik az energia. A szorításnál azt hittem szétrobban a fejem, nem is tartottam sokáig. És a kiengedésnél….Olyan áramlás indult meg a testemben, amit még soha nem éreztem.
Hihetetlen mértékű energia! És érdekes volt, hogy önkéntelen mozgások törtek rám, mégsem feszített. Csak tódult a hasamtól sugár szerűen a testem más részei és a végtagjaim irányába.
Aztán jött az a fojtogató érzés, amit egyébként én visszatartok, ha egy mód van rá. (sírás) És most is próbáltam, de a levezető masszázs hatására szinte „kipumpálódott” belőlem. Áramlott ez is, de kifelé igyekezett, és nem is tudtam megakadályozni – pedig akartam!
De jó hogy kijött! Aztán persze szépen lassan visszatértem, és elnyomtam a sírást, mert úgy éreztem estig tudnék zokogni…
Nem tudom megfogalmazni igazán, de úgy érzem, hogy a lelki és testi egészségem is sokat javult azon a délelőttön!
Úgy gondolom, hogy ezt az élményt meg kell ismételni, fejleszteni, és nem a szexuális életünk (amire eredetileg gondoltam) miatt, hanem az egészség miatt.
Nem ismersz engem, én alapból nem foglalkoztam ilyesmivel korábban, nem zártam ki, de távol maradtam a témától.
Köszönöm Neked, hogy ilyen szakértelemmel mutattad meg nekem.”

Házaspár, akik 32 éve élnek együtt

2021. október 

Fantasztikus amit adsz az embereknek, szinte receptre írnám fel minden házaspárnak 🙂 Azért pedig kimondottan hálás vagyok, hogy olyan nagy-nagy szeretettel fordultál felénk, ami segített lebontani a gátlásaim…. szerintem örökre 🙂 …

A házasságomat akartam fejleszteni, hogy jobban megismerjük egymást, hogy új utakat, új élményeket találjunk.
Először arra gondoltam, hogy csak egy meglepetés lesz az új „masszázs tudományom” a férjem számára, de már az első telefonbeszélgetésünk alkalmával olyan szeretettel fordultál felém, hogy éreztem, hogy ez több lesz, mint egy technika megtanulása. Azért bevallom őszintén, hogy kis félelemmel, izgalommal indultunk neki az első alkalomnak, de amikor megismertünk Téged, akkor az egész olyan természetessé, olyan meghitté vált.   A lingam masszázs csodálatos érzés volt a férjemnek és nekem is. Azóta olyan intimitást, olyan örömöt tudok adni a férjemnek, amitől én is teljesebb vagyok. Aztán jött a jóni masszázs… és szintén egy kis félelem. Ezt azért írom le, mert nagyon sokan lehetnek azok a nők, akik tele vannak gátlással és nem mernek lépni. Nem jól teszik. Én is gátlásos voltam, de tudtam, hogy szükségünk van a férjemmel az intimitásra, a váltásra, az élményekre. Most már tudom, hogy jól döntöttem, mert fantasztikus érzés volt a jóni masszázson megismerni önmagam, a nőiességem, és kimondottan hálás vagyok, hogy ezt a férjemmel élhettem meg. Csodálatos pillanatokat okoztál nekünk, örökre hálásak leszünk érte.

2021. szeptember 

Ötvenen felüli pár vagyunk. Az életünkben minden rendben, a szexualitás terén sem volt köztünk gond, de a kor előrehaladtával egyre jobban ritkultak az intim együttlétek. Többre, elmélyültebbre vágytunk, ezért jelentkeztünk Anikónál, a Tantra masszázsra, aki a beszélgetés során és az egész szeánsz alatt végtelenül profi és megértő volt. Megtanultunk még jobban egymásra, önmagunkra figyelni, és követni a szexuális energiánk áramlását. Megtanultunk nem akarni, és nem a végkifejletre fókuszálni, hanem időt hagyni mindannak, amit a simogatások, lágy érintések során érezni engedünk magunknak és párunknak. Hetek múlva is azt mondom, hogy a sok olvasmány ellenére, amiket a témában tanulmányoztam, nagyon fontos volt egy harmadik hozzáértő személytől megtapasztalni mindazt, amit a tantra masszázs nyújt. A szexuális életünkbe bevittük azt az egymás felé való érzéki finomságot, ami megvolt ugyan, de a mindennapok szele és a gyors tempó mind halványított a harminc éves együttlétünk alatt. A hagyni magunknak időt adni, elnyújtani, ami jó, minél tovább érzékelni, és csak a vágyra, a hosszú kiteljesedésre figyelni, a lét olyan luxusa, amit immár sokkal rendszeresebben és intenzívebben élünk meg, mint azelőtt. Köszönjük Neked, Anikó! 

A couple were at me from the Middle-East. They celebrated the 25th wedding anniversary in Hungary.

 

2021. szeptember 

„My wife and I visited Hungary for our anniversary and wanted to celebrate our love and partnership with a sensual couple’s massage & Tantra education. As first timers we were quite anxious, and Aniko was super professional and great at providing a lot of info and calming us. We had a wonderful experience that definitely enticed our appetite for more. We feel that many of our inhibitions were removed and we learned a lot of new things to try at home 🙂  More importantly, this experience strengthened our relationship and mutual trust. We recommend this experience to any couple looking to enhance and expand their intimate relationship

35 éve együtt élő pár jött tantrikus test – jóni – lingam masszázst tanulni:

 

2021.augusztus

Már akkor  nagyon élveztem és ébredeztem amikor Őt kezdtük masszírozni, érinteni. Nagyon örültem,hogy el tudott lazulni ,mert ez nem jellemző rá és annak hogy képeket látott és el is tudta mondani…

Amikor én feküdtem az ágyon nagyon hamar megéreztem az alsó két csakrámban  az energiát a vágyat és végig feljutott a fejem tetejéig mint egy áramlat ami legerősebben alul hullámzott, lüktetett…gondoltam mi jöhet még ha megfordulok ha már most ilyen erős a vágy??
És amikor megfordultam szétáradt a végtagjaimba és bizseregtem… egy vulkán képe jelent meg ami kitörni készülődik.
Nem tudom felidézni mikor hol érintettetek mert egyszer csak nem tudom hová és milyen időbe kerültem de a múlt emléke tört rám…  egy fiatalkori: ha ez a szex, ez a gyönyör akkor én nem kérek ebből többet…hát ezek az érzések törtek elő belőlem és a magamban kimondott ítéletem magamról magamnak…jól megtartogattam 55 éves koromig!
És amikor  erre ráéreztem és elengedtem, mert tudtam hogy erre semmi szükségem nincs többé, akkor jött egy óriási felszabadító orgazmikus érzés…nem tudom talán sírtam is és kidobta a testem magából a jónimba rejtett negatív érzést élményt….Azóta is csak azt érzem, hogy  ez az élmény egy óriás fordulat és szabadság a nőiességem megélésének  útján.
Kedves Anikó köszönet neked és a férjemnek is ezért.

20 éve házasok, és itt páros masszázst kapott a férj. Azt hihetnétek, ő írta, pedig nem. A feleség írta, akivel együtt érintettük a férjét…

2021. július
„Szerettem volna leírni neked, mit éreztem a mai alkalom alatt és után. Ritkán találkozik az ember valakivel, akiben ennyi a tapintat, kedvesség, önzetlenség és adni akarás. Meg persze a szeretet.
Az a fajta szeretet, ami egyszerűen csak van, ami áthatja valakinek a lényét és árad mindenkire aki a közelébe kerül. Na ennek vagy te a birtokában és fogalmam sincs, mennyire vagy tudatában ennek.
Már a múltkor is azt mondtam neked, hogy olyan a kisugárzásod van mint egy gyógyítónak. Valakinek akinek a gyógyítás nem munka, hanem életfeladat.
Soha az életben nem tudtam volna elképzelni, hogy így is lehet gyógyítani. Most általad megtapasztaltam. Hihetetlen megélés volt. És persze nem a fizikai síkon. Ami közben történik lelki síkon.
Köszönöm Neked.”

Élőben, modellen tanulta a hölgy a lingam masszázst, és ez volt az utólagos reakció:

 

2021.05.25.
„Hát engem úgy elvarázsoltál, hogy még most is nézek ki a fejemből! Hihetetlen varázsa van! Köszönöm még egyszer 😊
Majd pár nap múlva: „Annyira kész vagyok még mindig, teljesen átlényegült bennem ezzel kapcsolatosan az eddigi elképzelésem. Valami totál mély, más dolognak éltem meg.”

Kiscsoportos tantra masszázs oktatáson részt vett hölgyek véleménye:

 

2021.01.18.
„Nagy várakozással, őszinte érdeklődéssel jelentkeztem Anikó tanfolyamára. Annál inkább, mert Anikó személyében egy kivételes embert ismertem meg. Életem nehéz szakaszában találkoztam Vele először. Rábíztam magam akkor, tedd ahogy érzed kértem, és Ő tiszta szívvel, tette amit érzett. Hálás vagyok érte. Számomra garancia volt a személye. A tantra masszázs érdekelt, örömmel jelentkeztem az oktatásra. Az ott töltött órák gyorsan elrepültek. Az egymásra hangolódás, a hangulat és a rengeteg pozitív energia lehetővé tette számomra, hogy közelebb kerüljek ehhez a csodálatos, egymás szeretetére, épülő technikához, úgy hogy közben a komfortzónámból is kimozdultam. Saját magamért voltam ott, tanulni akartam. Azóta ki is próbáltam, és a hatása csodálatos volt. Szívből ajánlom mindenkinek. Jó érzés látni a társunkat ,a boldogságát,amikor így kényeztetjük.😊  Köszönöm az élményt
„Szia Anikó! Mégegyszer köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a tantra masszázs oktatáson. Nekem fantasztikus élményt nyújtott. Nagyon sokat segített, ahogy beszéltél róla, és ahogy elmutattad, illetve ahogy egymáson gyakorolhattunk. És ez egy újabb lépés volt nekem a saját magam elfogadása felé is. Remélem hamarosan részt vehetek a következő oktatáson! 😊

K.     férjezett hölgy

  ajánlja: 

Tantra-tao-a forrás

.

október 06.
Lingam oktatásra jött hozzám egyedül a hölgy, hogy a férjének újfajta örömöket tudjon okozni. Majd új tudását otthon kipróbálva, a férj reakciója:  „Nekem nem is kell többet ajándékot adnod!” :-)))) 

N&A      2 gyermekes pár

  ajánlja: 

Tantra-tao-a forrás

.

október 02.
Lingam és jóni oktatás után emailben kaptam a pártól:
„Kedves Anikó! Köszönjük, hogy részt vehettünk a Jóni és Lingam oktatáson. Minden percét élveztük. Sok hasznos érintést tanulhattunk tőled. Minden szempontból fejlődni tudtunk nálad. Mindent köszönünk!  N&A”

Katalin Szabó

  ajánlja: 

Masszázs Testnek Léleknek – Végh Anikó

.

május 23. 
A gyermekeimtől kaptam utalvány Anikóhoz. Nagyon kedves, barátságos, igazi ember! A lomi lomi masszázs igazi felüdülés a fáradt léleknek! Menjetek, próbáljátok ki, visszatérő vendégek lesztek! 🙂

Peti Kovács

  ajánlja: 

Tantra-Tao-a forrás

.

Ha valaki ki akar kapcsolni,ellazulni, vagy csak valami újat kipróbálni, meg ismerni a benne lakozó energiákat, mindenképp ajánlom! Kiprobaltam. 😁 Nem fog csalódni…

Mészáros Katalin

  ajánlja: 

Masszázs Testnek Léleknek – Végh Anikó

.

Szívből ajánlom Anikót mindenkinek 🙂 Szakértelme és kedvessége 🙂 nagyon kellemes masszázsban és élményben volt részem. Köszönöm 🙏

 

Zsolt Surányi

  ajánlja: 

Tantra-Tao-a forrás

.

Csodálatos masszázs, amely a bennünk lévő harmónia visszaállítására törekszik.
Szakavatott kezek között, egy felejthetetlen élményt nyújt, ajánlom Mindenkinek!