Üdvözöllek, Végh Anikó vagyok

tantra masszőr és oktató, párkapcsolati coach,

Meg szokták kérdezni: hogyan jutott eszedbe, hogy ezt csináld??    Őszintén: álmomban sem gondoltam, hogy ez lesz.  laughing

Humánpolitikai és számviteli területen dolgoztam, de sok év után éreztem, valami más kell, és ezt a testem is jelezte. Életem egy hosszú, kiegyensúlyozott időszakát követően, szüleim hirtelen halála után lassan és fokozatosan elindultam egy másik úton.

Nyitottabbá váltam a láthatatlan világ iránt, elkezdtem merőben más dolgokat tanulni. Indult a reikivel, majd jött a radiesztézia, aura-csakra mérés-tisztítás, öt elemmel gyógyítás, az energiagyógyászat más fajtái.

A tanultak közül több módszert használok is, de a szikrát akkor éreztem, amikor találkoztam a tantrával és a masszázzsal! Mégpedig egy fesztiválon…

Minden ember, minden pár más, de mindenki által tanulok valami újat. Más problémákkal, kíváncsisággal, vagy a változtatásra való törekvéssel, és ami a legszebb: azért jönnek, hogy minél jobbat adhassanak egymásnak.

Kedvenc témám a Férfi, a Nő, a kettejük kapcsolata, hogy ebben a materialista, elanyagiasodott világban hogyan tudnánk testünket is tisztelve érzelmileg egyre közelebb kerülni egymáshoz, minőségi szintre emelni a szexualitást, és az intimitást, mert a kettő nem ugyanaz.

Szenvedélyesen és lelkesen állok a jegyes oktatást, házassági felkészítést választó párok elé, értékelem, hogy tesznek a kapcsolatukért.

Jó érzés, ha a masszázsom által egy Nő kinyílik, elfogadja, megszereti a testét, közelebb kerül a nőiességéhez, és ez a párkapcsolatára is pozitív hatással lesz.

Pároknak tartott masszázsoktatások alkalmával olyan férfiakkal találkozhatok, akiknek az a legfontosabb, hogy minél többet és jobbat adhassanak a szeretett Nőnek! Részese lehetek, ahogy a párok rajongással, odaadással, mérhetetlen szeretettel és törődéssel szólnak egymáshoz, érintik a másikat! Hihetetlen magasságokba, új dimenziókba emelhet egy párkapcsolatot, ha nem a szokásos módon közeledünk egymáshoz. Kihívás és öröm párokkal foglalkozni!  De jöhettek egyedül is, és modellen mutatom a mozdulatokat.

Számomra fontos, hogy minél több embernek átadhassam a taoista és tantra tanításokat: hogy a testünk minden porcikája tiszteletet érdemel, a szexualitás nem bűn, és ha szeretünk valakit, miért ne tehetnénk meg minél többet azért, hogy Ő is szeretve érezze magát? Sokat kell fejlődnünk ahhoz, hogy párkapcsolati szinten a legjobbat hozhassuk ki magunkból, és használjuk is a tanultakat.

Folyamatosan tapasztalom, hogy minden mindennel összefügg. Nagyon mélyen és kíméletlenül őszintén kell foglalkoznunk önmagunkkal ahhoz, hogy életünk bármely területén pozitív változás kezdődjön. Nekünk kell megtenni a lépéseket, ha néha fáj is, de semmihez sem fogható az érzés, amikor az ember a saját útját járja, élvezi a hivatását és a társával él.

Várlak szeretettel!

Budapesten masszázsra és oktatásra vasárnap és hétfőnként van lehetőség előre egyeztetett időpontban. 

Veszprémben keddtől-szombatig dolgozom.

A tantra masszázst a hölgyek és párok vehetik igénybe. A masszázs oktatás mindenki számára elérhető.

Facebook oldalaim:

Idevonatkozó tanulmányok:

Felnőttképző nyilvántartásba vételi számom: B/2020/003388.  Dátum: 2020. október 07.

Reiki I-II. (Usui Reiki)

Radiesztézia, energiagyógyászat: aura-csakra mérés, tisztítás; Öt elemmel gyógyítás; (Aradi Lajos)

Párkapcsolat coaching (dr. Mészáros Ádám)

Hawaii lomi lomi masszázs (Manual-Land Kft. Budapest)

Tantramasszázs (Solymári György, Lágler Zsófia Budapest)

Svédmasszázs (Mialones Kft. Veszprém)