lingam masszázs oktatás – online is

(lingam, szanszkrit: férfi nemi szervek, „fényoszlop”, „jádebot”, „lótusz-kard”)

Olyasmit tudsz majd nyújtani a párodnak amit senki más!

Aki megtapasztalja ezt a magasabb minőségű érintést, az önmagához és a társához is nagyobb tisztelettel ér majd.

A lingam masszázs több mint 15 lassú és finom minőségi mozdulatból áll. A kép egy keleti szobrot ábrázol, jóni kehelyben egy lingam szobor. Nekünk is így kellene tisztelnünk a saját, és a társunk nemi szervét is.

 Különleges, érzéki érintéseket tapasztalnak magukon a férfiak, mikor a párjuktól lingam masszázst kapnak.

A párodon, modellen vagy segédeszközön mutatom a mozdulatokat, felváltva 2-3 mozdulatot én majd Te, aztán végigcsinálod a mozdulatsort egyedül, többször is. Ahogy a talp és tenyér, úgy a lingam is belső szerveink reflexzónája, és az eltemetett érzések, emlékek tárháza! Az oktatás ONLINE is működik, akár segédeszközön, akár a párodon gyakorolnád. Élő videóban segédeszközön mutatom a mozdulatokat. Ha nem szeretnétek hogy lássalak Benneteket, ennél a résznél már kikapcsolhatjátok a kamerát. A fizetés utalással történik, a számlát és a mozdulatsor leírását emailben küldöm meg.

Ha épp most nincs párod, és egy hús-vér férfin gyakorolnál, hozhatsz ismerőst, ha én viszek modellt, annak plusz díja van.

Amennyiben  hivatásszerűen szeretnél ezzel foglalkozni, csak úgy vállalom az oktatást, ha valódi férfin gyakorolsz. Szerintem ez a minimum, hogy legalább nálam megtapasztald az energiákkal való munkát. A modellt hozhatod Te is, ha én hívok, annak külön díja van. Az oktatás ára azért magasabb így, mintha otthoni használatra tanulná meg valaki, mert átadom a többéves tapasztalataimat, és több időt is vesz igénybe. Természetesen a Te döntésed, milyen formában szeretnél gyakorolni.

Kedves Hölgyek: lehetőség van arra is, hogy a barátnőddel összefogva ketten /többen jöttök el, és segédeszközön, vagy modellen tanítom meg Nektek a mozdulatokat. Ebben az esetben az ár kedvezményesebb. 

 Beszélünk:

▪ a reflexzónákról,
a területet érintő negatív és pozitív érzelmekről,
▪ a férfiak lelki világáról,
a masszázs gyógyító hatásáról.

Ha párban jöttök, mutatok egy egyszerű légző gyakorlatot, ami által átélheted a testedben az energia szétáramlását akár egy mély belső, magvesztés nélküli orgazmussal együtt. 

Felvetődik Benned a kérdés hogy az meg mire jó? Sokkal mélyebb, hosszabban tartó, mint az általunk hagyományosnak nevezett orgazmus, és még napokig érzed jótékony utóhatását nem csak fizikailag. Sokan érzik ahogy a gerincen felfelé halad az energia, van aki érzi a szerveiben, bizsereg a fejtető, vagy úgy érzi mintha a vízben lebegne.

Mit mondott egy férj, miután a felesége tőlem megtanulta és otthon végigcsinálta a mozdulatsort?

„ Nekem nem is kell többet ajándékot venned!” :-)))

Az oktatás Veszprémben és Budapesten elérhető.

Pároknak több masszázstípus elsajátítása esetén árkedvezményt adok.

Kérdésekkel hívjatok bátran! 70/332-4401

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail:  info@veghaniko.hu

telefon: +36 70 332-4401

Cím:
8200 Veszprém, Akácfa utca
Budapest VII. kerület

Szeretettel várlak Benneteket!