lingam masszázs oktatás – online is

(lingam, szanszkrit: férfi nemi szervek, „fényoszlop”, „jádebot”, „lótusz-kard”)

Olyasmit tudsz majd nyújtani a párodnak amit senki más!

Látássérültek és nem látók részére elkészítettem a lingam masszázs leírását nagyon részletesen, kibővítve azzal, amit szóban szoktam elmondani. Teszteltem a JAWS for Windows 2024.2403 Professional Offline x64 (1,332.22 MB) programmal, olvasási sebességnek a lassút ajánlom beállítani. Az ára ugyanannyi, mint a látó verzió, terjedelme a többszöröse. Hívj telefonon +36703324401, vagy írj emailt ha érdekel: info@veghaniko.hu

 A SZEMÉLYES OKTATÁS NŐK, FÉRFIAK, és BÁRMILYEN ÖSSZETÉTELŰ PÁROK SZÁMÁRA IS ELÉRHETŐ.

Aki megtapasztalja ezt a magasabb minőségű érintést, az önmagához és a társához is nagyobb tisztelettel ér majd.

A lingam masszázs több mint 15 lassú és finom minőségi mozdulatból áll. A kép egy keleti szobrot ábrázol, jóni kehelyben egy lingam szobor. Nekünk is így kellene tisztelnünk a saját, és a társunk nemi szervét is.

 Különleges, érzéki érintéseket tapasztalnak magukon a férfiak, mikor a párjuktól lingam masszázst kapnak.

A párodon, modellen vagy segédeszközön mutatom a mozdulatokat, felváltva 1-2 mozdulatot én majd Te, aztán végigcsinálod a mozdulatsort egyedül, többször is. Ahogy a talp és tenyér, úgy a lingam is belső szerveink reflexzónája, és az eltemetett érzések, emlékek tárháza! Az oktatás ONLINE is működik, akár segédeszközön, akár a párodon gyakorolnád. Élő videóban segédeszközön mutatom a mozdulatokat. Elmélettel kezdünk és a gyakorlásnál már kikapcsolhatjátok a saját kamerátokat, tehát csak a hölgy látja az én kezemet. A fizetés utalással történik, a számlát és a mozdulatsor leírását emailben küldöm meg.

Ha épp most nincs párod, és egy hús-vér férfin gyakorolnál, hozhatsz ismerőst, ha én hívok modellt, annak plusz díja van.

Amennyiben  hivatásszerűen szeretnél ezzel foglalkozni, csak úgy vállalom az oktatást, ha valódi férfin gyakorolsz. Szerintem ez a minimum, hogy legalább nálam megtapasztald az energiákkal való munkát. A modellt hozhatod Te is, ha én hívok, annak külön díja van. Az oktatás ára azért magasabb így, mintha otthoni használatra tanulná meg valaki, mert átadom a többéves tapasztalataimat, és több időt is vesz igénybe. Természetesen a Te döntésed, milyen formában szeretnél gyakorolni.

Kedves Hölgyek: lehetőség van arra is, hogy a barátnőddel összefogva ketten /többen jöttök el, és segédeszközön, vagy modellen tanítom meg Nektek a mozdulatokat. Ebben az esetben az ár kedvezményesebb. 

 Beszélünk:

▪ a reflexzónákról,
a területet érintő negatív és pozitív érzelmekről,
▪ a férfiak lelki világáról,
a masszázs gyógyító hatásáról.

Ha párban jöttök, mutatok egy egyszerű légző gyakorlatot, ami által átélheted a testedben az energia szétáramlását akár egy mély belső, magvesztés nélküli orgazmussal együtt. 

Felvetődik Benned a kérdés, hogy az meg mire jó? Sokkal mélyebb, hosszabban tartó, mint az általunk hagyományosnak nevezett orgazmus, és még napokig érzed jótékony utóhatását nem csak fizikailag. Hiányérzet, feszülés, fájdalom nélküli, nem összehasonlítandó azzal, amikor otthon visszatartod és fáj. Sokan érzik ahogy a gerincen felfelé halad az energia, van aki érzi a szerveiben, bizsereg a fejtető, vagy úgy érzi mintha a vízben lebegne.

Az oktatás Veszprémben és Budapesten elérhető.

Pároknak több masszázstípus elsajátítása esetén árkedvezményt adok.

Kérdésekkel hívjatok bátran! 70/332-4401

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail:  info@veghaniko.hu

telefon: +36 70 332-4401

Cím:
8200 Veszprém, Akácfa utca
Budapest XIII. kerület

Szeretettel várlak Benneteket!