Dobd ki azt a bugyit – de az alsógatyát is!!

2023. ápr. 27.

Biztos létezik közöttünk olyan hölgy és férfi, akinek csak tip-top fehérneműk lapulnak a fiókban, de szerintem csak kevésnek.

Az egész cikk apropóját az adta, hogy az egyik hölgy vendégem megjelent nőiség masszázson egy gigantikus bugyiban, ami felért teljesen a derekáig, oldalt legalább 10 centi széles volt. Az tény, hogy minőségi anyagú, illett a melltartóhoz, de könyörgöm!!! A hölgy csinos 50-es, amúgy nőiesen öltözve, de ezt a bugyit maximum egy terebélyes idős asszonyságon tudom elképzelni!

Én meg lazán közöltem vele, hogy dobja ki a bugyiját! Nem sértődött meg, mosolyogva megbeszéltük, miszerint ő ezt most vette és nagyon kényelmes. Ezt elhiszem, persze hogy egy ekkora bugyi kényelmes: sehova nem vág bele, nem csúszik be a fenekünkbe.

 De ha ebben meglátja a férje még az életkedve is elmegy, nemhogy a nemi vágya!

Az üzenet: ha szexelni akarsz, ha kívánatosnak szeretnéd érezni magad, viselj szexi fehérneműt! Tehát olyan bugyi / melltartó amiben elsüllyednél szégyenedben ha pl. meglátna az orvos, a mentős, vagy bármilyen férfi, az NEM alkalmas arra hogy hordjuk!

 Persze vannak a sportmelltartók, de még a legkülönbözőbb tevékenységekre is lehet találni kényelmes és viszonylag szexi alsóneműt.

 Nem elhanyagolható az: Te hogyan érzed magad?! Gondolj bele: ha jól meg van csinálva a frizurád, számodra nőies ruhát veszel fel egy csinos cipővel, akkor már eleve kihúzod magad és teljesen másképp közlekedsz az utcán, a munkahelyeden is, mintha csak egy átlagos farmer van rajtad pólóval.

Szóval kedves hölgyeim: rángassátok ki a fiókokat és dobjátok ki belőle az eredetileg fehér (mára megszürkült) bugyikat, amik már hullámosra nyúltak, ami egy kicsit ki van szakadva, és ugyanúgy vonatkozik ez a melltartókra. Lyukas zokniknak sincs keresnivalójuk. Kiválóan ki lehet velük törölni a nokedlis edényt.

Ahhoz hogy nőként legyen vágyad, nagyon fontos, hogy szexinek érezd magad és persze az sem utolsó szempont, hogy életet párja miben lát meg!

A másik oldalon, kedves férfiak: a lyukas alsónadrág, zoknik, a kinyúlt / megkopott melegítőnadrág, a kifakult póló, a foltos ruha mind mehet a kukába. A szerelmed soha nem fog kezdeményezni, ha ilyeneket lát rajtad otthon.

Természetesen csak akkor, ha vele tervezel ágyba bújni…

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail: https://veghaniko.hu/kapcsolat/

telefon: +36 70 332-4401

Címeim:
8200 Veszprém, Akácfa utca
Budapest XII. vagy VII. kerület

Szeretettel várlak!