Férfi vagy női masszőrt válassz?

2021. dec. 1.

Az én tapasztalataim szerint, általánosságban mindkét nem tagjai szívesebben veszik, ha nő érinti őket. Férfiaknak erre két oka van, az egyiket kimondják: nehogy már egy másik pasi fogdosson!!! A másikat nem szokták kimondani: jól esik nekik, ha egy nő hozzájuk ér.

A nőket zavarja, ha egy férfi terapeuta előtt felfednék a narancsbőrt, a kis hurkákat, le kellene venni a melltartót. Jómagam is számtalanszor tapasztalom, amikor a hölgyvendég takargatja magát a törölközővel. Ők biztos nem mennek férfihoz. Nyilván annak se örülnének, ha egy férfi nyálcsorgatóan érne hozzájuk. Márpedig nekünk nőknek nagyon jók a megérzéseink, és ezt azonnal levesszük.

Felháborító és visszataszító, amikor egy férfi visszaél a helyzettel, és molesztálja a vendéget. Sajnos sok nő panaszkodik, miszerint zaklatták már férfi terapeuták, így megfogadták, ezentúl csak nőkhöz mennek (direkt nem írok szakmákat). Ha mégis valamilyen kellemetlenséget – megjegyzést – mozdulatot – próbálkozást tapasztalnál, azonnal pattanj fel az ágyról, hagyd ott az illetőt. Nem kell megvárnod a kezelés végét!! Nehogy még Te érezd rosszul magad! Lehetőleg minél több fórumon jelezd az esetet, hogy ez mással ne fordulhasson elő.

Hallottam már olyat is, amikor a vendég „ajánlotta fel” magát, és a kezelő élt a lehetőséggel. Ha mindkettejük számára vágyott ez a helyzet, váljék egészségükre.

Természetesen ismerek én is megbízható, intelligens, szakmájukban kitűnő férfiakat akik tiszta energiával és pusztán a gyógyítás szándékával dolgoznak. Tehát akinek nem inge, ne vegye magára…

Fontos a technika pl. a csontkovácsolásnál vagy a gyógy/sportmasszázsnál, de azért az erő sem mindegy. Ebből a szempontból a férfiak előnyben vannak. Mégse versenyezhetünk egy 100 kg-os férfi terapeutával. Ha Neked ez számít, válassz férfit.

Utólag elmesélik a vendégeim, hogy tantra masszázs/oktatás előtt is felmerült bennük a kérdés: férfit vagy nőt válasszanak. A férfiak elismerik, számukra kellemes látvány, ha női párjukat egy másik nő érinti. Ezzel nincs semmi gond. Na de hogy bármelyik férfi a bolygón hozzáérjen a feleségükhöz/kedvesükhöz, az kizárt! Ezért döntenek pl. mellettem. Szerencsére a nőkben fel sem merül a féltékenység, talán azért is, mert nekem is van párom. Aki pedig féltékeny, az szinte biztos nem megy ilyen helyekre.

Jóni masszázs bevállalása előtt szoktak gondolkodni a hölgyek: férfihoz vagy nőhöz menjenek. Itt tényleg van különbség!

Egy másik nő mellett biztonságban érzed magad, minden szempontból kizárt a zaklatás.

Eszedbe se jut közben:

  • „húúú most a striákat simogatja”;
  • „meglátja a nem egészen tökéletes melleimet”;
  • „jesszus elfelejtettem szőrteleníteni”;
  • „felszedtem pár kilót”.

Ezeket mind félreteheted, ha nőt választasz. Sokaknak mégis furcsa, hogy egy nő fog hozzájuk érni, ilyet még nem tapasztaltak. Az sem bűn, ha közben meglepődve felismered, hogy ez milyen kellemes – uram bocsá’ izgató – érzés számodra. Hidd el, ezért sem fogsz elkárhozni.

Viszont vannak nők, akiknek szükségük van a férfi energiára egy tantra masszázsnál, így egyértelmű a helyzet. Azt én nem tudom Neked megadni.

Ideális esetben, és ha jó helyre mész, a tantra masszázs csak a vendég szexuális energiájáról szól. Van egy jó meg egy rossz hírem: azt hogy hova mész, Neked kell eldöntened 🙂

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail: https://veghaniko.hu/kapcsolat/

telefon: +36 70 332-4401

Címeim:
8200 Veszprém, Akácfa utca
Budapest XII. vagy VII. kerület

Szeretettel várlak!