Most csak egy nőről írok, de sokan vagytok így..

2021. okt. 18.

Nárcisztikus férj, három gyerek. A nő a gyerekek mellett elvégzett egy egyetemet, és egymaga vezet egy nagy magán vállalkozást. A férj az elmúlt több mint 10 év alatt nem foglalkozott azzal, vajon a feleségének jó-e a szex. Szó szerint kielégítette magát az együttlétek alatt, majd lefordult és elaludt. A nő az utóbbi időben már sokszor sírva várta, hogy a férj végre elélvezzen. Szerencsére már rászánta magát a válásra, és külön is költöztek.

A feleségnek még SOHA NEM VOLT ORGAZMUSA!  De miómája van…

Egy asztrológiai cikket olvasva talált rám. Úgy érezte, el kell jönnie hozzám oktatásra, és jóni masszázsra. Oda-vissza több mint 8 !! órát utazott ezért!

Kíváncsian és lelkesen gyakorolta az érzéki masszázst, hogy ha majd lesz egy kedves – szerelmes párja, akkor tudja kényeztetni! Értitek? Ahelyett hogy önző módon élvezne mindent amit eddig nem kapott meg, még ő akar adni!!

A jóni masszázs volt az utolsó program. Akkor mesélte, hogy neki még sosem volt orgazmusa.  Még magának sem mert örömöt okozni, ha régebben próbálta is, bűntudata volt miatta. Nem tudja miért, de a mellei sem reagáltak eddig az érzéki érintésekre. Attól is félt, mi lesz ha élete szerelme mellett se lesz orgazmusa…

Hát ezek után fel kellett kötnöm a gatyámat 🙂

Elmondtam neki, amit másnak is szoktam: a jóni masszázs nem feltétlenül az orgazmusról szól, de ha van, meg kell élni. Mindent megteszek, de nem vagyok varázsló. Azonnal szóljon ha valami nem esik jól, és ha frászt kapna a jóni érintésétől, jelezze és megállunk. Mégse mehet haza rosszabb állapotban, mint ahogy érkezett.

Kértem a Teremtőt és mindenkit ott fenn, segítse hozzá ezt a kicsi lányt az orgazmushoz (mert hiába asszony és anya, de termete és kisugárzása alapján számomra ő akkor egy kicsi lány volt).

Még a jóni közelében se voltam – testmasszázs közben – már megfeszítette a testét, alig várta az intim részek érintését. Egyre kéjesebben reagált az érintésekre. Megkérdezte, hogy szabad-e!!!? Nem baj, hogy így reagál?? Hihetetlen, hogy így gondolkodik egy nő. Miért ne lehetne élvezni azt ami jó? Miért ne lehetne hangosan kimutatni?  Éééés eljutottunk az orgazmusig!!!

Megkérdeztem folytassam-e, válasz: igen, ha nem baj. Hát persze hogy nem baj!

Olyasmi történt, ami nagyon ritka, főleg ha egy nő életében először tapasztal meg ilyesmit. EJAKULÁLT!! Igen, spriccelt az isteni nektár!! Háromszoros orgazmusa volt!! Nyilván nem szoktam nevetni jóni masszázs közben, de most mind a ketten megtettük, örömünkben. Nem győztem megköszönni az égieknek, hogy hozzájuttatták ezt a NŐT ehhez az élményhez. A végén elmesélte, ő az angyalokat kérte ugyanerre. Az már csak a hab a tortán, hogy a mellei is élvezték a finom érintéseket. Fülig ért a szája, egyfolytában mosolygott! Én pedig vele együtt.

Láttátok volna az arcát!!! Amióta ez a hivatásom, én is észreveszem amit a férfiak mondanak: mennyire megváltozik egy nő arca orgazmus után! RAGYOG!

Mennyi kétség, bűntudat, félelem hullott le erről a nőről csupán egy alkalom alatt! Megnyugszik, hiszen az eddigi orgazmus képtelenség nem az ő hibája. És simán megéli ezt majd azzal a Férfival, akit neki szánt a jó Isten. Ő már álmodott vele! Én pedig nagyon drukkolok neki!

Szerintetek mit kapott házi feladatként? Tessék MASZTURBÁLNI!!! Masszázs után lazán megmutattam neki hogyan okozzon örömöt magának otthon bűntudat nélkül!  Ha gyakorol, simán eltűnik az a mióma!

Kép: pexels Jill Wellington

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail: https://veghaniko.hu/kapcsolat/

telefon: +36 70 332-4401

Címeim:
8200 Veszprém, Akácfa utca
Budapest XII. vagy VII. kerület

Szeretettel várlak!