A gömbölyded idomok dicsérete, avagy a legjobb ránctalanító!

2021. aug. 25.

Mindezt női masszőr szemmel.

Miért írok ilyet? Sorolom…

Ítélkezünk. Lehet nem mindenki, de én vállalom, hogy néha gondolatban, máskor hangosan. Igaz rászólok magamra, de mégis.

Ritkán ugyan, de találkozom elégedett nővel is, de ott van a sok önmagával elégedetlen. Magammal illik kezdeni. Amikor a szerelmem minden nap csokit és sütit hozott nekem és felszedtem pár kilót, kezdtem morcosan nézni a testemre. Aztán az Ella ezt is megoldotta. A szalmonElla, amit grátisz kaptunk egy étteremben. 4-5 nap alatt fogytam 4 kilót az 51-ből. Azóta az a bajom, hogyan tudnám visszaszedni. Mondjuk nem csak a hasamra, hanem úgy szépen elosztva, ráncokat kitöltve.

Kb. 30 éves korig mindenhonnan fogytunk és egyenletesen eloszlottak a plusz kilók. Amikor a cél a testsúly csökkentés, nem gondolunk bele abba, hogy egy bizonyos kor felett már nem onnan fogyunk ahonnan szeretnénk, és nem is oda megy vissza ahol jól mutatna…

Lemegy a mellünkből, a fenekünkből, még az arcunkról is az a pár deka. Ha tudja valaki, hogyan jön vissza, írja meg legyen szíves!

Na de visszatérek a címre. Jönnek a hölgyek masszázsra. Különbözőek korban, súlyban, izomtömegben, sportosságban, nőiességben. És jönnek a picit vagy nagyon gömbölydedek is. Esetleg nagyobb a hasuk, van egy kis felesleg a csípőn, combokon. Hurka itt, úszógumi ott, és talán a mellek sem állnak meg maguktól.

Viszont most jön a lényeg! Milyen szép az arcuk! Szinte ránctalan! Simán letagadhatnak jó pár évet!

Éééés amikor felfekszik valaki a masszázságyra, minden szépen kisimul. A hurkák, a narancsbőr, a mellek és egyebek. Szívem szerint lefotóznám őket, és a végén megmutatnám milyen szépek!!! De valószínűleg akkor is csak a hibákat látnák magukon. Egyszerűen nőiesek! Erre mondják a férfiak: van mit fogni rajta.

Nem is értem miért akarunk máshogy kinézni. Ha megnézzük a közismert vagy világhírű embereket, és összehasonlítjuk a kisminkelt-fodrászolt-retusált fotóikat a hétköznapival, amikor slamposan elmennek a boltba, bikiniben strandolnak, rájövünk, hogy mi sokkal jobban nézünk ki ugyanannyi idősen! Különben is, az nem has, hanem kispárna!!! Legyen hol megpihenjen a párod feje!

Igen, azok az édes kis zsírsejtek milyen hasznosak tudnak lenni! Csak a média az ellenkezőjét sugározza mindenhonnan. Én mindig megdicsérek valamit a női vendégeken, persze ha őszintén úgy gondolom. Mi a reakció? Általában szabadkozás és tagadás. Ha megdicsérnek, vagy bókolnak Neked, csak annyit mondj: köszönöm! Hidd el, néha kell az az aranytartalék!

Szerencsére találkozom olyan nőkkel is, akik a plusz kilóikkal együtt ragyognak! Mert jól érzik magukat a bőrükben, és azt sugározzák kifelé! Ha nem okoz betegséget a túlsúly, vagy a túl sovány testalkat, fogadjuk már el magunkat, és kezdjük el szeretgetni! Az már a hab a tortán, ha valakit direkt gömbölydeden –vagy vékonyabban- szeret a párja.

A tanulság – számomra mindenképp -, hogy mindennek megvan az előnye és a hátránya, és próbáljuk meg más szemmel nézni önmagunkat, és embertársainkat.

Minél kevesebb ítélkezéssel…

Kép: Pexels, Andres Ayrton

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail: https://veghaniko.hu/kapcsolat/

telefon: +36 70 332-4401

Címeim:
8200 Veszprém, Akácfa utca
Budapest XII. vagy VII. kerület

Szeretettel várlak!