Miért fordulnak az emberek tantra masszőrhöz?

2021. jún. 28.

Röviden: kíváncsiság, kíváncsiság, kíváncsiság! Kényelmi zóna elhagyás; kipróbálni azt ami izgatja a fantáziánkat, és eddig csak mások elmondásából hallottunk valamit; az élvezet miatt; a gyógyulás szándékával…

Hosszabban? Más cél vezérli a férfiakat, a nőket, és a párokat.

A nők nem csinálnak rendszert belőle. Kipróbálják egyszer-kétszer, és ez elég is nekik. Néha csak a kíváncsiság hozza őket, esetleg hallottak valamit a barátnőjüktől. Van aki azért szeretné átélni, mert régen volt része szeretetteljes érintésben. Találkozásnál általában kibukik, ha testi-lelki tünetre szeretnének megoldást, vagy megszabadulnának ezektől a masszázs által. Kifejezetten a blokkokat, a gátlásaikat szeretnék oldani. Sokszor óriási bátorságra van szükségük, hogy ezt bevállalják.

Az én vendégeim közül szerencsére eddig senki nem bánta meg, hogy bevállalta a jóni masszázst. Még akkor sem, ha a végén könnycseppek formájában engedett el valamit. Az a kedvenc részem, amikor a végén angyali mosollyal az arcukon ücsörögnek! Nem is értik, előtte mitől féltek!

A nők közül sokan szeretnék megtanulni a lingam masszázst. Sokszor gyógyító szándékkal, mert így szeretné oldani a párja tüneteit. Az sem utolsó szempont: a kedvesed Tőled kapja meg azt, amiért esetleg titokban tantra masszőrhöz menne. Így viszont dicsekedni fog a haverjainak, mert a többiek erről csak álmodoznak. Az biztos, hatalmas élmény a megszokotthoz képest! Jókat mosolygok, mikor még a segédeszközhöz is alig mernek hozzáérni, pedig az nem pislog vissza.

És a Férfiak? Én már csak akkor adok férfinak tantra masszázst, ha a párjával jön. Tisztelet azoknak a férfiaknak, akik az energiamegtartásra, energia keringetésre kíváncsiak, esetleg gyakorolják is. Évekkel ezelőtt még lelkesen, naivan győzködtem mindenkit arról, miért fontos a magömlés nélküli orgazmus, az energiamegtartás, az egész testre kiterjedő orgazmus. A nyitottabbak megértették, meg is tapasztalták, és értékelték is. Sőt, kifejezetten erre voltak kíváncsiak, ez volt a céljuk. Viszont ez az elenyésző kisebbség, de régebben ezt még nem hittem el. Bizony a nagy részét csak az általuk „happy finish”-nek nevezett rész érdekel, én meg felrobbanok már az elnevezéstől is. Egy minőségi lingam masszázs másról szól. Megtapasztalhatja egy férfi, hogy a lassú, finom mozdulatoknak is hatalmas vágykeltő erejük van, és a hosszú, elnyújtott élvezet merőben más, mint a „rángassukfelésle”.

Tehát maradok a pároknál. Nekik mi a céljuk? Sokszor ajándékozzák meg a kedvesüket egy tantra / jóni / lingam masszázzsal úgy, hogy ők is végignézik, vagy becsatlakoznak. Szülinapra, házassági évfordulóra, vagy a kapcsolat felizzítása céljából. Ez hatalmas közös élménnyel gazdagítja őket! Lehet róla beszélgetni, otthon újra felidézni. Ebből az élményből jönnek aztán oktatásra is, hiszen megtapasztalják a hatását. Esetleg párkapcsolati problémájuk volt, kezdtek eltávolodni egymástól, bejött egy harmadik a képbe, és ezáltal szeretnék rendbe hozni, új alapokra építeni a kapcsolatot.

A feleség a gyerekek mellett nagyon nehezen tudott ráhangolódni az együttlétre. Nem tudta félretenni a gondolatait, ami már az oktatás alatt sikerült! Vagy sok együtt töltött év után vágynak valami újra, tüzet szítani a parázsból, mindezt EGYMÁSSAL! Nem kacsingatnak kifelé, inkább megtanulják a tantramasszázst, hogy felturbózzák az együttléteket. Hogy minőséget adhassanak a társuknak. 

Egyik kedvencem a hatvanon túli házaspár.  A férfi nem tudta, hogy prosztataműtét után újra működni fog-e minden, ezért megtanulta a jóni masszázst, nehogy cserbenhagyja a feleségét. Teljesen rákattantak a tantrára, imádom őket! Pedig nagyon izgultak és feszültek voltak az első alkalommal.

Itt emelem a kalapom azok előtt, akik bár nagyon szégyenlősek, mégis eljönnek egy masszázsra vagy oktatásra! Félreteszik a félelmet, és a végeredményre koncentrálnak: arra, amit ez az élmény adhat nekik.

Egyre több férfi szeretné megtanulni a jóni masszázst, és mindegyik azért, hogy minél szebbet és többet adhasson a párjának. Mindezt úgy, hogy éppen akkor még egyedülállók! Ilyenkor repes a szívem! Kedves nőtársaim, vegyétek megtiszteltetésnek, ha egy ilyen férfival találkoztok!

Akkor is bevállalják az emberek az oktatást (segédeszközön vagy modellen), ha éppen szinglik, vagy mert a párjukat nem tudják rávenni, esetleg a másik szégyenlős, viszont így hazaviszik a mozdulatokat, amivel gazdagítani tudják a kapcsolatot. Otthon a biztonságot adó falakon belül már mindketten önfeledten vetik bele magukat az újba. Legtöbbször még aznap este bemutatják otthon a tanultakat, és a hatás fergeteges! Utólag kapom a pozitív visszajelzéseket, amik megmosolyogtatnak!

Végül, de nem utolsósorban: ne zárkózz el, ha a párod nyitni szeretne a tantra irányába. VELED szeretné, értékeld, hiszen kettőtök kapcsolatát gazdagítja! Hidd el, ez az egész gyönyörűséges!

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail: https://veghaniko.hu/kapcsolat/

telefon: +36 70 332-4401

Címeim:
8200 Veszprém, Akácfa utca
Budapest XII. vagy VII. kerület

Szeretettel várlak!