Végső kimenet? Vagy bemenet? Avagy végbélnyílásunk körbejárása

2021. ápr. 27.

Hozzá mersz érni a párodéhoz? Eszedbe jutott már egyáltalán, hogy simogasd? Finoman, akár szárazon, akár olajjal érintsd azt a területet? És Ő szeretné, vagy elzárkózik? Mindegy hogy férfiról vagy nőről beszélünk…

Lehet, hogy a kapcsolatban el kell jutni egy bizonyos pontra? Vagy eleve két olyan embernek kell összejönnie, akiknek ez természetes? Vagy egyszerre mindkettő? Tapasztalatom szerint ez utóbbi elég ritka, de persze ilyennel is találkoztam már.

Eljött a lány lingam masszázs oktatásra, és elmesélte, hogy ő simán benyúl a párja végbélnyílásába. Mintha kenyeret venne a boltban! Mondtam is neki, felírom a nevét falra, mert ő volt az első aki ilyen természetesen viszonyult a területhez.  

Ott a másik véglet: több gyermek, és kb. 15 év együttlét után is teljesen kiakad a feleség, amikor oktatáson megemlítem, hogy esetleg kívülről finoman érinthetné azt a területet…

Na jó, elismerem, anélkül is lehet kielégítő, sőt, szuper szexuális életünk, hogy a végbélnyílást kihagyjuk a játékból! De mi van akkor, ha valaki mindent szeretne megadni a másiknak? Vagy a társa vágyik rá? Kíváncsiak, kísérleteznének?

Többségünk számára a végbélnyílás egy fura részünk. Ott van, fizikailag tisztán tartjuk, de ennyi. Szégyelljük, ha valaki más rögtön utánunk bemegy a wc-re, hiszen még ki sem szellőzött! Társaságban is maximum poén szintjén említjük beleink működését és a végterméket. Ilyenkor mindig eszembe jut egy jóbarátom – segítőm, aki évek óta Crohn beteg (bélrendszer betegsége). Neki a hasfalára vezettek ki egy kis nyílást, ahova egy sztómazsákba ürül minden, irányítás nélkül, akaratlanul. Azt kell cserélni.

Ezt átgondolva, ugye milyen szép és jó, szeretnivaló lesz azonnal a végbélnyílásunk??! Hiszen rendben működik, és egészségesen teszi a dolgát.

Tudjuk, sok hetero férfinak mi jut eszébe a végbélnyílás érintéséről, és ott törné el a kezét annak, aki hozzáér. Mert szerintük ez egyenlő a homoszexualitással. De ez a gondolat csak Őbennük létezik, sokféle érzéssel összekötve! Különben is, ha becsusszan oda valami, az is csak arra két emberre tartozik.

A taoisták azt tanítják, hogy minden részünk ugyanolyan tiszteletet érdemel. Tetőtől-talpig szeretettel és tisztelettel kellene magunkhoz érnünk, és a testrészeinkre gondolnunk.

Tény, hogy a végbélnyílás amúgy női energiájú, hiszen befogadás történik. De ha kíváncsiak vagytok, esetleg egyikőtök vágyik rá, akkor próba, szerencse!

Akkor érdemes érinteni, körkörösen simogatni, ha már van vágy. Az ujjaddal, a nyelveddel, a lingamoddal…

Ne gondolkodj, ne tervezgess, csak SZERETETTEL érints!

Fotó: Vladimir Kramer, Unsplash

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail: https://veghaniko.hu/kapcsolat/

telefon: +36 70 332-4401

Címeim:
8200 Veszprém, Akácfa utca
Budapest XII. vagy VII. kerület

Szeretettel várlak!