Tantra, taoizmus: tanítások és a masszázs

2021. jan. 21.

A tantra és jóni masszázst a hölgyek és párok vehetik igénybe. A tantra / jóni / lingam masszázs oktatás bárki számára elérhető. Szeretettel várom a saját nemükhöz vonzódó párokat is.

Miért csinálom mindezt?

Számomra ez küldetéstudat is!
Törekszem arra, hogy minél több emberrel megosszam ezt a gondolkodásmódot, a testünkhöz, a szexualitáshoz való tisztább, szebb és bűntudat nélküli hozzáállást! Megtanuljuk minőséggel érinteni egymást. Hiszen nem mindegy mit sugárzunk ki a gyermekeinkre, unokáinkra! Aki egyszer megtapasztalja akár csak a nemi szervek érintése nélküli tantrikus testmasszázst, abban átértékelődik minden és bízom benne, hogy ezt a párkapcsolatába is beleviszi.
A masszázs célja hogy hidat építsünk a spiritualitás, érzékiség és szexualitás között. A tantra szellemében a Benned élő Istent és Istennőt masszírozom.
A vendégek szerint is semmilyen más masszázshoz nem hasonlítható élmény!

A motivációk különbözők: – kíváncsiság, kíváncsiság, kíváncsiság 

– az intimitás és meghittség erősítése, frissítése, a szexualitás minőségi szintre emelése

– hiányérzet a szexualitással kapcsolatban,

– valami nem működik jól, gátlások, blokkok fékeznek minket,

– hosszú évek kihagyása után tartunk az intimitástól, teljesítménykényszertől,

– szexuális érzések felébresztése, finomítása,

– önmagunk megismerése,

– a masszázs által szeretve érzed MAGad.

A saját gondolataimmal fűszerezve idézek is, és leírom számomra mit jelent a tantra és a tao, mert ezeket sem én találtam fel. De találtok a témában sok jó könyvet is!

Mi is a tantra? Sokan sokféleképpen megfogalmazzák…

A test-lélek-szellem egysége, a feltétel nélküli szeretet útja: önmagadé és másoké! Megtanít arra, hogy mindannyian ugyanonnan jövünk: az anyaméhből, és szeretetre vágyunk. Hogy a testünk minden porcikája ugyanolyan fontos, nem bűnös ahogy azt tanították… és ha tisztelettel bánunk vele, meghálálja.

A meztelenség természetes hisz úgy születünk. A fizikai testet olyan eszközként is tisztelik, ami képes minket eljuttatni egy magasabb tudatosságba. A tantra segítségével rátalálhatunk magunkban Sívára és Shaktira, az isteni és istennői lényünkre. A tantrikus szeretkezés, vagy a masszázs által párkapcsolatunkat egy magasabb szintre emelhetjük új érzéseket megtapasztalva. Felébreszti a bennünk élő végtelen ént, összeköt az Univerzummal….

A taoizmus egy több ezer éves filozófia, és tanaival, gyakorlataival együtt sokáig gondosan őrzött titok volt. Ma már mindenki számára elérhető, de annál inkább meg kell becsülnünk: ez a „gyógyító szerelem forrása”. A Tao szerint a szexualitás általános egészségünk alapja. Megtanít minket miként alakíthatjuk át a szexuális energiát életenergiánk növelésére. Ez a vágy kapcsolatban áll azzal, ami életünk minden területén hajt minket előre. A taoisták mindig is tudták, hogy a fiatalság forrása a saját testünkben rejlik. A tantra és a tao által lelkünk legmélyére juthatunk, ami által kinyílunk, és minél inkább megnyílunk, annál jobban eggyé válunk a világgal…

A nyugati világban nemi szerveinket elválasztottuk testünktől, testünket pedig lelkünktől. Ezek a tanok, gyakorlatok, a masszázs segítenek újra „összerakni” magunkat test-lélek-szellem szinten is, ha a jónihoz és a lingamhoz is tisztelettel viszonyulunk. (jóni, szanszkrit: „szent kehely” „megszentelt hely” külső-belső női nemi szervek) (lingam, szanszkrit: férfi nemi szervek, „fényoszlop”, „jádebot”, „lótusz-kard”) Sok keleti kultúrában a lingam szimbolizálja a teremtő erőt szellemi értelemben is, a kreativitást, alkotó készséget. Ahogy a nőknek a méhükből születik minden: nem csak a gyermek, hanem az önmegvalósítás, ötletek, szellemi alkotás is.

Ha tisztelettel, szeretettel fordulunk a másikhoz, egyrészt ugyanazt kapjuk vissza, másrészt művészi szintre emelhetjük a szexualitásunkat.

Veszprémben és Budapesten várlak Benneteket szeretettel, Anikó

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail: https://veghaniko.hu/kapcsolat/

telefon: +36 70 332-4401

Címeim:
8200 Veszprém, Akácfa utca
Budapest XII. vagy VII. kerület

Szeretettel várlak!