Az orgazmus hangjai

2020. okt. 29.

Te melyik fajtába tartozol? Aki kiereszti a hangját, aki visszafogja, vagy aki éppen hogy hallat valamit? Sikoltasz, sóhajtasz, vagy a levegőt is visszatartod? Ez utóbbit semmiképp se tedd…

Sokat elárul rólunk. Ugye-ugye?

Na jó, tudom, ott a szomszéd néni, a gyerekek, a nagyszülők a házban… az tényleg kellemetlen, hacsak este ki nem veszik a hallókészüléket a fülükből.

De komolyan, belegondoltál már, mi lenne, ha SEMMI NEM SZÁMÍTANA? Ha tudnád, hogy SENKI NEM HALLANA MEG, mert mérföldekre csak Ti ketten vagytok? Akkor mernél hangot kiadni? Egyenesen kiáltanál? Mondjuk az erdő közepén egy házban?

Hogy jutott ez eszembe? A jóni masszázsokról. Néhány nőn alig lehet észrevenni az orgazmust, vagy egyáltalán nem. Max felgyorsul a légzése, esetleg kipirosodik az arca, de még egy incifinci kis nyögés se hallatszik.

Végeztek olyan tanulmányt Taiwanban (nagyon ráérhettek), hogy a különböző országokban miképp nevezik az orgazmust. Mi, a japánok, a portugálok:

  • elmegyünk
  • van aki megjön
  • van ahol csúcspontot, legmagasabb pontot jelent
  • máshol a forrósággal, tűzzel hozzák kapcsolatba
  • a franciáknál kis halálnak nevezik.

Miért hívják a franciák kis halálnak? Mert az orgazmus idejére elveszíted a kontrollt, szinte öntudatlan állapotba kerülsz. Már ha megengeded magadnak.
Vagy pontosan azért nem engeded meg magadnak az orgazmust (se), mert nem mered, vagy nem akarod elveszíteni az irányítást, a kontrollt?


Attól tartasz, hogy csúnyán nézel ki, esetleg bűntudatod van a gyönyör miatt? Tegyél félre minden gátlást, tévhitet, kapcsold ki a külvilágot, és koncentrálj a gyönyörre! Ha már élvezni lehet, akkor élvezd! Szerencsés korban élünk, és szerencsés helyre születtünk ebből a szempontból. A férfiak szerint gyönyörű egy nő arca orgazmus után: kipirul az arc, a bőr. És addig se zsörtölődünk…
Ebből a szempontból csodálattal nézhetünk a Férfiakra. Abszolút nem érdekli őket közben furán néz-e ki az arcuk, meghallja-e valaki a „harci üvöltésüket”, vagy mit szólnak mások. Nyári estéken, nyitott ablakoknál néha elmosolyogjuk magunkat, vagy a falakon áthallatszanak a szomszédok gyönyörteli hangfoszlányai. Ez is az élet része, és mennyivel jobb ezt hallgatni, mintha a veszekedés szűrődik át.

Az pedig, ki hogyan szeret élvezkedni, és milyen orgazmust tart többre / jónak, az már mindenkinek a magánügye. Mert sokféle orgazmust élhetünk át, nők és férfiak egyaránt.
Akik pedig a tudományos magyarázatot szeretik, azoknak: az orgazmus során illetve azt követően a szervezetben hormonok (oxitocin, prolactin és endorfin) termelődnek, jótékony hatásukról sok helyen olvashattok. A stressz oldó hatásáról már nem is beszélve.
De bárhogy is ragozzuk, bármilyen formában is szeretjük és használjuk:
EGYSZERŰEN ISTENI ÉLMÉNY, ÚGYHOGY ÉLVEZD!

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail: https://veghaniko.hu/kapcsolat/

telefon: +36 70 332-4401

Címeim:
8200 Veszprém, Akácfa utca
Budapest XII. vagy VII. kerület

Szeretettel várlak!