Tantra – érzéki masszázs oktatás videóban

Azért is született meg ez a videó, mert sokan szeretnétek megtanulni a párotok kedvéért. Hazavihetitek az otthonotokba, és kettesben, meghitt környezetben megtaláljátok egymás új kedvenc mozdulatait. Azt javaslom, először nézzétek meg együtt, és utána kezdjétek el gyakorolni a párotokon.

Ajándéknak is elég különleges meglepetés!

A videó több részből áll:

  • az elején található gyakorlatok, mozdulatok segítenek kikapcsolni, a napi gondokat hátra hagyni, egymásra hangolódni
  • majd bemutatjuk az egész test masszázsát tetőtől-talpig elöl-hátul
  • a végén pár percnyi meglepetéssel kedveskedünk Nektek.

A több mint egy órás videó tartalmazza a teljes test masszázsát lépésről-lépésre, zenei aláfestéssel. Szavaimmal is segítem, hogy könnyebb legyen a mozdulatok elsajátítása.

Egy kis ízelítő, kedvcsináló:  https://youtu.be/E-4MxOSe9D8

A webshopban itt találod:

https://veghaniko.hu/webshop/termekkategoria/tantra-masszazs-oktatas-video

Különösen nekünk nőknek nehéz kikapcsolni az agyunkat, és a videóban több olyan módot is találtok, amely ezt segíti. Személyes tantra masszázs oktatások alkalmával is látom, hallom, hogy egy nőnek már sokszor elég egy arcmasszázs, egy pár perc hangolódás. Ezek a mozdulatok, a masszázs segít kiszakadni a hétköznapi mókuskerékből, a stresszből lenyugodni. A gyerekek mellett is tudtok minőségi időt eltölteni, másfajta módon egymásra hangolódni, egymást kényeztetni. 

A tantra masszázs célja többek között a szexuális energia szétterjesztése, hogy a medencétől, a szakrális csakrától minden testrészünkbe, sejtünkbe eljusson. Fontos, hogy akit masszíroznak, az átadhassa magát az érzésnek. Mivel minden ember más, próbáljátok ki a mozdulatokat finoman cirógatva, és erősebben is, megbeszélve párotokkal, mi a jó neki. Ne kapkodjatok, és ne siettessetek semmit. Legyetek együtt elvárások, gondolatok nélkül.

Amennyiben a lingam vagy jóni masszázs elsajátítása érdekel Benneteket, arra személyesen, vagy online van lehetőség.

Szeretettel, Anikó

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail:  info@veghaniko.hu

telefon: +36 70 332-4401

Cím:
8200 Veszprém, Akácfa utca
Budapest XIII. kerület 

Szeretettel várlak!