jóni masszázs oktatás – online is

(jóni, szanszkrit: „szent kehely” „megszentelt hely” külső-belső női nemi szervek)

A nők már többre vágynak a szokásos két mozdulatnál.

Bárcsak a párjuk ismerné ezt a fajta érintést!

Gyere és tanuld meg!

Férfiként büszkeséggel tölt majd el, ha Te megadhatod neki amit eddig senki!

 AZ OKTATÁSRA SZÍVESEN FOGADOK NŐKET, FÉRFIAKAT, és BÁRMILYEN ÖSSZETÉTELŰ PÁROKAT.

 Mit ad Nektek, ha megtanuljátok?

  • fokozatosan, mégis hatásosan felkészít egy nőt az együttlétre
  • tudatosan használva a jóni reflexzónáit, gyógyíthatod a kedvesedet
  • segít, hogy egy nő elfogadja a testét, élvezze a gyönyört, hiszen az nem bűn
  • sokkal intimebb egy sima együttlétnél, így lelkileg is közelebb kerültök egymáshoz

Kedves Hölgyek, fogadjátok el, hiszen a párotok ezt a Ti örömötökre szeretné megtanulni! Értékeljétek, hogy rajtatok, nem pedig modellen!

Beszélünk:

  • a megfelelő légkör kialakításáról,
  • a női lélekről, ami a jónihoz vezethet
  • a reflexzónákról,
  • területet érintő pozitív és negatív érzelmekről,
  • a masszázs gyógyító hatásáról.

Segíti a ráhangolódást, az örömteli szexuális élményt, megerősít abban, hogy merd megélni a Benned lévő Istennőt. A szeretkezést élvezni nem bűn!

A párodon, vagy modellen mutatom a mozdulatokat, felváltva 1-2 mozdulatot én majd Te, aztán végigcsinálod a mozdulatsort egyedül. A végén írásban is megkapod a mozdulatsor leírását. Ha a modellt én hívom, annak külön díja van.

Ahogy a talp és tenyér, úgy a jóni is belső szerveink reflexzónája, és az eltemetett érzések, emlékek tárháza! Férfiként segíteni tudsz, ha a párod bezárkózott, ha már nem érzi vonzónak magát, megnyitja a lelket és ezáltal a testet is.

HA FÉRFIKÉNT HIVATÁSSZERŰEN SZERETNÉL EZZEL FOGLALKOZNI, annak az időtartama, és ára eltér, mert több és másfajta információkat adok át. Csak személyes oktatást vállalok, a modellt hozhatod Te is. Kérlek nézd meg az árak menüpontnál, vagy hívj telefonon.

ONLINE VERZIÓ

Őszinte leszek!! Az online tanulást a jóni esetében csak a legutolsó lehetőségként ajánlom: pl. számotokra túl messze  laktok Veszprémtől vagy Budapesttől; a gyerekeket soha senkire nem tudjátok rábízni; a hölgy olyan szinten szégyenlős, ami kizárja, hogy valaha is bárki előtt levetkőzzön; stb. Történt már részemről online jóni oktatás ami sikeresen végződött, viszont nem csak kívül, hanem a hüvelyben is meg kellene találni „hasznos részeket”, és néha nem megy saját kútfőből. A távolból nem látom mit csinál a férfi, a személyes oktatásnál viszont össze tudja hasonlítani a hölgy az én érintésemet a párjáéval. Fontosnak tartom ezt leírni. (A lingam oktatás sokkal jobban működik online is).

Párok / hölgyek számára lehetőség van arra, hogy otthon, saját biztonságos környezetükben tanulják meg a mozdulatokat. Az oktatás így online, élőben történik. Kicsit beszélgetünk, elmondom az elméletet, a hasznos tudnivalókat, majd jöhetnek a mozdulatok. Én a kamera segítségével a kezemmel segédeszközön mutatom ill. mondom, mit tegyél. Ha úgy szeretnéd, Neked be se kell kapcsolnod a saját kamerádat, elég ha hallod a hangomat és látod az én kamerámat. A fizetés utalással történik, és a masszázs leírását ill. a számlát emailben küldöm el. 

Pároknak több masszázstípus elsajátítása esetén árkedvezményt adok. (pl.: jóni + lingam oktatás)

 Szeretettel várom a női párokat is.

Kérdésekkel hívjatok bátran! 70/332-4401   

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail:  info@veghaniko.hu

telefon: +36 70 332-4401

Cím:
8200 Veszprém, Akácfa utca
Budapest XIII. kerület

Szeretettel várlak Benneteket!