Hawaii lomi lomi masszázs

Neked szól, ha különlegeset szeretnél átélni, és kerülöd a nagyon erős masszázsokat. A masszázs alatt garantáltan elengedheted terheidet, amely az egész testen történik olajjal. Olyan érzés, mintha egy óra alatt egy napot aludnál.

Csak Veszprémben vehető igénybe.

Hosszú, áramló, a tenger hullámzásait, a szél simítását imitáló mozdulatokból áll, amelyeket főként alkarral és tenyérrel végzek. A nagy érintési felületek hatására a test mélyen relaxált állapotba kerül. A masszázs célja, hogy a vendégben felgyülemlett stressz, feszültség átalakuljon a szervezetben szabadon áramló energiává.

Hawaii nyelven a lomi dörzsölést, nyomást, masszírozást jelent. A polinéz szigetvilágból származó Lomi lomi masszázs gyöngéd, mégis erőteljes pozitív hatású.

Hawaii szigetén ez az ősi tudás családi tradíció, a test-lélek-szellem egységének tiszteletben tartásával. A tudás családokon belül szállt át szülőkről gyermekekre, amely így folyamatosan fejlődött és átalakult. Családok és a szigetek között is különböző technikákat hordoz magában. Az ősi Hawaii-on Lomi-Lomi Nui-ban részesülni nagy tisztesség volt.

Ajánlott:
• ha újat szeretnél tapasztalni
• ha fáradt, túlterhelt, stresszes vagy, nem tudsz kellően lazítani
• ha kikapcsolódásra vágysz vagy törődni szeretnél önmagaddal

Ellenjavallatok: daganatos megbetegedések, mérgezés, akut fertőző betegség, nyirokrendszer probléma, csonttörés, duzzanat, fekélyek, sebek esetén

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail: 
info@veghaniko.hu
telefon: +36 70 332-4401

Cím: 
8200 Veszprém, Akácfa utca
Szeretettel várlak!