Férfiaknak kis létszámú tantra testmasszázs oktatás modellen

Még inkább szeretnél elvarázsolni egy nőt? Tanuld meg a tantra masszázst!

Ha épp nincs meghirdetve program, de legalább ketten jönnétek, akkor keressetek bátran!

Lehet, hogy a párodat sosem tudnád rávenni? Vagy éppen most (de csak pillanatnyilag smile ) egyedül vagy?

Ezen a programon női modellen van lehetőség elsajátítani az érzéki tantrikus testmasszázst, tetőtől-talpig elöl-hátul. Egy modellen felváltva két férfi gyakorolja a mozdulatokat, az én segítségemmel, irányításommal. A nemi szerveken kívül mindent érintünk, a feneket és a melleket is.  Előtte, utána és közben van lehetőség tabuk nélkül kérdezni. Beszélünk a női lélekről is, hogy közelebb kerülhess a rejtélyhez.

A résztvevő férfiak az oktatás alatt maximum kendőt viselnek, melyet én biztosítok az összes eszközzel együtt: olaj, papírtörlők, fertőtlenítő, törölköző. A modellek maximum tangát viselnek.

Az oktatások alkalmával tapasztalom, és a visszajelzésekből is látom, mennyire segít ez a masszázs egy nőt kikapcsolni, ráhangolni a szexuális együttlétre, és felizzítani a tüzet.

Tartozz azon Férfiak közé, akik ezzel is többet tudnak adni! A feje búbjától a talpáig úgy kényeztetni egy nőt, ahogy azt mástól nem kapja meg!

A végén minden résztvevő írásban is megkapja a masszázs mozdulatsor leírását.

A programon maximum 4 férfi vehet részt, ezért előzetes jelentkezés szükséges: info@veghaniko.hu   vagy +36703324401

A díja 37.000 Ft/ fő, mely tartalmazza a modell díját is.

Ha épp nincs meghirdetve konkrét időpont, de Téged ez érdekel, hívj fel bátran! Ha egyedül szeretnéd megtanulni egy modellen, annak a díja 37.000 Ft+ modell díj.

Várlak szeretettel!