Kérlek gondolkodj, mielőtt hülyeséget mondasz a gyerekednek!

2021. nov. 11.

Próbálnám visszafojtani az indulataimat, de sütni fog a mondatokból. Most muszáj!

Történt a minap, hogy a 30-as pár vendégem női tagja elmesélte, neki bizony még senkivel sem volt orgazmusa. Eljut egy pontig, majd „lefagy”, nem engedi meg magának.

Kisgyermek korában meglátták a szülei amint önkielégítést végzett. Vajon mit mondtak? „Ha ezt csinálod nem fogsz tudni járni!  Ez bűnös dolog, ne nyúlj a csúnyádhoz!” 

Ő bizony szót fogadott: nem szereti a puncija formáját, és soha többet meg se próbálta felnőtt korában sem, hogy örömöt okozzon magának. Ez nem volt elég, még azt se tudta elfogadni, ha a párja próbálta orálisan kényeztetni.

MEGÁLL AZ ESZEM! Fel vagyok háborodva és ha megtehetném, legszívesebben leüvölteném a szülők fejét. Az arcuk előtt 10 centivel! És mindez nem a középkorban, vagy a háború utáni időkben történt. A mostani kb. 55 éves korosztályról beszélek. 1990-2000 környéke!

EMBER! Te, aki a legjobbat akarod a gyerekednek, rányomod a bűntudatot, félelmet, lelkiismeret furdalást, prüdériát? Nem hülye, csak gyerek! Azt csinálja, ami jó neki! Te is ezt teszed, csak titokban!

Miattad nem tudja élvezni az együttléteket még a szerelmével se! Nem engedi meg magának az orgazmust! Fogalma sincs, mi okoz számára örömöt. Az abnormális mondataid miatt! Évekig járhat pszichológushoz / kineziológushoz – családállításra! Ezt is csak jó esetben. De ha valaki olyan helyen / közegben nevelkedik, akkor „szimplán” szenved évtizedekig. Alhasi panaszokkal, görcsökkel, petefészek és méh problémákkal.

Neked is ezt mondták a szüleid? Na, akkor pontosan tudnod kellene, hogy ez milyen káros! Hatalmas baromság!

Anyák, apák, kedves nagyszülők! Hagyják azt a kisgyereket, hadd okozzon örömöt magának! Ő legalább őszinte és nem játssza meg magát, mint mi felnőttek!

És ne higgyenek nekem! Olvassanak gyerekpszichológai, szexuálpszichológiai írásokat, tanulmányokat. Természetesen nem kell ezt bárhol megengedni, de megérti a gyerkőc, hogy ezt csak otthon csinálja, máshol nem illik.

Ki fogja nőni! Elmúlik egy időre, hogy aztán egészséges tinédzserként folytassa. Megismeri önmagát. Persze nem szükséges egy nap ötször.

A jó hír: ez a pár hazament tőlem, és aznap este hatalmas áttörés történt a hölgy orgazmusát illetően. Másnap újra. Kaptam egy szép levelet a történtekről, amit megkönnyeztem. A szerelmetes férfi, aki türelmesen a hölgy mellett maradt, végre megláthatta a párjából előtörő szexistennőt! Mert ha igazán szeretünk valakit, az ő öröme néha fontosabb a sajátunknál.

Minden jó, ha jó a vége!

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail: https://veghaniko.hu/kapcsolat/

telefon: +36 70 332-4401

Címeim:
8200 Veszprém, Akácfa utca
Budapest XII. vagy VII. kerület

Szeretettel várlak!