El mered mondani mire vágysz? Az ágyban is…

2021. ápr. 16.

  • Szólsz a szomszédnak, hogy ne hangoskodjon? Ha valami baja van a gyerekeddel, akkor Neked szóljon?
  • Kérsz fizetésemelést a főnöködtől? Megkéred, hogy csoportosítsa át a munkákat, mert már nem bírod?
  • Ha a fodrász elégette a hajadat? Visszamész és reklamálsz? Kártérítést kérsz?
  • Ha rájössz, hogy az autószerelő mégse cserélte ki a fékbetéteket, csak azt mondta? Pedig tudja, hogy van gyereked, neki pedig négy is…
  • Ha a vízvezeték szerelő olyan közel rakta a falhoz a szennyvízcsövet, hogy nem lehet ráemelni a wc kagylót?  És a csaptelepet úgy szereli a kád fölé, hogy kifolyik a kád szélén a víz???

Viccesen hangzanak, de velem mindegyik megesett. Ma már merek szólni, de ez nem volt mindig így, vagy nem a megfelelő formában tettem.

ÉS MOST JÖN A FŐ KÉRDÉS:

EL MERED MONDANI A PÁRODNAK, MIRE VÁGYSZ AZ ÁGYBAN?

a kávén kívül…

Ez amúgy is kényes kérdés. És ha évtizedek óta úgy éltek együtt, hogy erről nem beszéltek, akkor sokkal nehezebb felhozni. Márpedig mindenki vágyik valamire.

Telnek-múlnak az évek, és változunk. Más dolgok érdekelnek, talán új sportba kezdünk, szakmát / hivatást váltunk. Más lesz a stílusunk, akár a külsőnket illetően, akár lakberendezésben. Régen a hangos szórakozást szerettük, most talán jobban esik csendben sétálni a természetben. Korábban nyilvános szórakozóhelyekre jártunk, most összeülünk a barátainkkal társasozni és jókat nevetünk. Ami szép és jó volt 10-20 évvel ezelőtt, mára átértékelődik bennünk, hiszen változunk.

Igen, a párkapcsolatunkban, a szexualitásban is vágyunk az újdonságra, de a párunkkal! Egyre többször kapok telefonokat olyan nőktől, férfiaktól, akik a megszokottnál többre vágynak. Együtt vannak 10-15 éve, szeretik egymást, talán gyerekek is vannak. 

Mit hallok a legtöbbször?

„Annyi évünk van még hátra, nehogy már csak ennyi legyen. Többre vágyom, minthogy csak dugjunk”

ÉS EZT A FÉRFIAK MONDJÁK!!!

Mindezt a párjukkal szeretnék átélni, nem egy harmadikkal. Nem szeretőt keresnek. Pedig mi nők néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a férfiak is érző lények…

Aztán mindkét nemtől jön a következő kérdés: jó, de hogyan mondjam el neki?

Mindenképp akkor, amikor nyugodtak és jókedvűek vagytok. Csak ketten, gyerekek nélkül. Nincs rohanás, fáradtság, kapkodás.

Mondjuk, egy pohár bor mellett megnéztek egy erotikus filmet. Már készülj fel korábban, nézz meg több filmet, és ha pl. az eddig megszokotthoz képest extrém dolgokra vágysz, válassz olyat! Ne akkor kezdj el keresgélni, amikor már a párodnak szeretnéd megmutatni.

Te magad csinálhatsz erotikus kártyapaklit vagy társasjátékot, amire kifejezetten az általad vágyott pózokat – eszközöket – helyszíneket rajzolod/nyomtatod. De a neten is találsz készen megvásárolhatót.

Szépen, kijelentő módban elmondod, hogy téged ez meg ez érdekel. Szeretnéd, ha kipróbálnátok, de nyugtasd meg a másikat, hogy ez nem elvárás, mindössze őszintén felvállalod a vágyaidat. Majd a párod is elsorolja, az ő fejében mi motoszkál a szexuális életetekkel kapcsolatban. A végén kiderülhet, hogy mindketten ugyanarra vágytok!!

Masszírozzátok egymást érzékien. De ha a párod arra vágyik, akkor üsd, vagy használj korbácsot, plüssbilincset! Masszázs oktatások alatt is mindig bíztatom a párt, hogy beszéljék meg kinek hogyan jó, egyeztessenek, mert bár azt hisszük a másik gondolatolvasó, de ez nem mindig működik. Az egyiknek a finomabb, a másiknak az erősebb érintések lehetnek vágykeltőek. Semmit ne szégyellj!

Most őszintén! Ha a párodnak / férjednek / feleségednek nem mered elmondani mire vágysz, akkor kinek? Gondolom a barátnődnek, vagy ha kettesben vagytok férfiak, talán a haverodnak. Az viszont nem oldja meg a helyzetet. Ha magadba zárod, az hosszú távon hova vezet? A találgatás, meg az „azt hittem Te ezt gondolod”, a félreértések sem vezetnek sehova.

Mi lehet a legrosszabb történés? Maximum nemet mond…., vagy elkezd rajta gondolkodni, és végül majd új vizekre evezhettek!

Merd felvállalni azt, aki vagy, aki Benned él! Ebben a testben csak most élsz! Legyél önmagad, hogy a gyerekeid is azok lehessenek! Tudod, mindent visznek tovább.

Elő azzal a borral, filmmel, kártyapaklival, és mehet is! Sok sikert kívánok hozzá!

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail: https://veghaniko.hu/kapcsolat/

telefon: +36 70 332-4401

Címeim:
8200 Veszprém, Akácfa utca
Budapest XII. vagy VII. kerület

Szeretettel várlak!