Egy hölgy, érzéki tantra masszázson

2020. okt. 8.

Mindenki más. Van a bevállalós, a kíváncsi, a félénk, az önbizalom hiányos, a kicsit vagy nagyon izgatott, a szemérmes, a bezárkózott, a bántalmazott, és persze ezek keveréke.

Ha először jön hozzám egy vendég, az mindkettőnk számára ismeretlen pálya. Ő nem tudja mire számíthat, reméli hogy megbízhat bennem, de nem ismeri a folyamatot, először tapasztal. Teljesen érthető.

Számomra is kihívás, hiszen senkihez nem kapok használati utasítást. Figyelem a testbeszédet, a mimikát is, és mindent megteszek azért, hogy ráérezzek arra, hogy NEKI mire van szüksége, hogy tudom a legjobban segíteni.

Nem is értem miért félnek a jóni masszázstól, persze én könnyen beszélek. De a jóni masszázs nélküli érzéki masszázs, tantra masszázs is nagy erejű változásokat képes elindítani.

Eljött a hölgy. Házasságban él, a gyerekek felnőttek, és ők ketten mindent, de tényleg mindent megtesznek azért, hogy egyre jobb legyen a férfi-nő kapcsolat kettejük között: az intimitásban, a szexualitásban, a kommunikációban. És én ezt mindig nagyra becsülöm. Ő is legyőzte önmagát, már azzal, hogy eljött.

Megkérdezte: meztelennek kell lenni? Semmit sem kell! Itt végre minden a Te javadat szolgálja. Ha Te nem tudod magad elengedni meztelenül, akkor az egész nem ér semmit. Úgy lesz, ahogy szeretnéd, ahogy NEKED jó. Az érzéki tantra masszázsnál nem érintem a jónit. Így először úgy döntött, hogy bugyiban lesz, majd a hosszas beszélgetés után eljutott odáig, hogy a bugyival együtt menjen a szégyenérzet is. Egy kis kendővel letakartam, így mégis biztonságban érezte magát, és az érzéki masszázs nagyon jó élmény volt számára. Felfedezett magán új erogén zónákat, vágykeltő érintésformákat. Visszajön még.

Számomra hatalmas érzés lelkileg „kibontani” ezeket a nőket. Ahogy tétován, izgatottan, félénken bejönnek az ajtón, és felszabadultan, mosolyogva távoznak! Imádom!!

Megtapasztalják azt, milyen amikor csak kapunk, csak el kell fogadnunk. Mert mi nők szeretünk adni, de nehezen fogadunk el. Főleg a kolerikus, irányító típus. És itt csak elfogadni kell, viszonzás nélkül! Mekkora élmény! Nincs megfelelési kényszer, jóni masszázsnál nem kell megjátszani az orgazmust. Nem kell úgy csinálni, mintha minden jól esne. Persze azért remélem, úgy van.

Bíztatlak, hogy tégy önmagadért, tapasztalj meg valami újat, és ami tetszik, beviheted a párkapcsolatodba. Segítek kihozni Belőled azt a Nőt, aki már most is ott bujkál.

Várlak szeretettel, Anikó

Bejelentkezés:

Végh Anikó
e-mail: https://veghaniko.hu/kapcsolat/

telefon: +36 70 332-4401

Címeim:
8200 Veszprém, Akácfa utca
1126 Budapest XII. Agárdi út 12/B

Szeretettel várlak!